Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Šodien – Nokia World 2011!

Šodien ir pienākusi ļoti svarīga diena Stefenam Īlopam un viņa vadītajam uzņēmumam – 11.00 pēc mūsu laika somu elektronikas gigants rādīs, ko spēj Nokia World 2011 konferencē.

Un patiesībā, ir arī pēdējais laiks to darīt – pēc stratēģiskā kursa maiņas Windows Phone OS virzienā un likumsakarīgas Symbian un MeeGo platformu atstāšanas novārtā, Nokia ir tikai zaudējusi savas pozīcijas mobilo telefonu tirgū, piekāpjoties Android un Apple spiedienam tik kārotajā viedtelefonu frontē.

Ar nepacietību gaidām, ko jaunu rādīs Nokia. To, ka pulveris vēl sauss, redzam pēc labā, taču nepelnīti likteņa varā atstātā N9.

Nav šaubu, ka krietnu kaudzi naudas mārketinga krāsnī sadedzinās arī Nokia stratēģiskais partneris Microsoft, kuram somu ražotājs ir lielākā iespēja izcīnīt pozīcijas viedtelefonu tirgū. Citu sagatavošanās darbu – patentu karos izcīnītas nodevas no pārdotajām Android ierīcēm Redmondas IT gigants veic godam – kontribūcija tiek iekasēta jau vairāk, nekā no puses Android ražotāju. Mērķis vienkāršs – panākt, lai Android izmantošana būtu dārgāks prieks par Windows Phone licences pirkšanu.

Nokia World 2011 dzīvo pārraidi teksta un foto režīmā varēsit skatīt, piemēram, TE>.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko