Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

“Tele2”: Latvijā planšetdatoru lietotāju skaits sasniedzis 100 000

Pēc mobilo sakaru operatora “Tele2” aplēsēm Latvijā planšetdatoru lietotāju skaits ir sasniedzis 100 000 jeb 5% no iedzīvotāju skaita*. “Tele2” klientu apkalpošanas centros planšetdatoru pārdošana šogad pieaugusi divas reizes, salīdzinot ar pagājušo gadu.

“Iepriekšējos gados planšetdatorus iedzīvotāji aktīvāk iegādājās dažādu akciju laikā, savukārt šī gada rezultāti liecina – planšetdators no ekskluzīva produkta ir kļuvis par plaša patēriņa preci un pārdošanas apjomi pieaugs arī turpmāk,” saka “Tele2” komercdirektors Jānis Spoģis. “Planšetdatoru popularitāte ir skaidrojama ar to, ka svara un izmēra dēļ tie ir ērti pārnēsājami, vienlaikus ražotāji ir uzlabojuši to funkcionalitāti un iespējas. Planšetdatorus arvien vairāk izmanto gan uzņēmumu darbinieki, gan studenti un skolēni, kā arī planšetdatorus iegādājas lietošanai mājās, kas nozīmē to, ka tie aizvieto ierastos galda datorus un piezīmjdatorus. Tāpat pieaug cilvēku skaits, kuri vēlas lasīt grāmatas un žurnālus tieši planšetdatorā, kas arī veicina to pārdošanu.”

Populārāko planšetdatoru TOP5 “Tele2” tīklā ir: Samsung Galaxy Tab 2 10.1, iPad 2, iPad 3, Samsung Galaxy Note 10.1 un Samsung Galaxy Tab 2 7.0.

Savukārt “Tele2” klientu apkalpošanas centros pašlaik pirktākie planšetdatoru modeļi ir: Samsung Galaxy Tab 2 10.1, Samsung Galaxy Tab 3 10.1 un iPad.

“Tele2” klientu apkalpošanas centros planšetdatorus var iegādāties bez pirmās iemaksas ar lielāku mēnešmaksu vai pirmo iemaksu un mēnešmaksa sākot no tikai Ls 3,95. Abos gadījumos iegāde ir iespējama kopā ar datu plānu mobilā interneta lietošanai. Piedāvājot trīs datu plānus – Ekonomisko, Klasisko un Turbo – “Tele2” nodrošina, ka katrs var izvēlēties savām vajadzībām atbilstošāko.

* Saskaņā ar jaunākajiem “Centrālās statistikas pārvaldes” datiem 2013. gada septembrī Latvijā bija 2 011 800 iedzīvotāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko