Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Veidojiet savu dzīves stāstu ar Samsung GALAXY Note 3

Samsung Electronics prezentējis viedtālruni GALAXY Note 3, jaunāko papildinājumu Note produktu līnijā. Jaunais Samsung GALAXY Note 3 lietotājus ikdienā iepriecinās ar tā inovatīvajām funkcijām, kā arī kalpos kā dzīvesstila aksesuārs. Samsung GALAXY Note 3 piedāvā lielāku un labāku ekrānu, kas ideāli piemērots viskvalitatīvākajai uztveres pieredzei un jaudīgākai uzdevumu veikšanai, kā arī iepazīstina ar S Pen irbuļa kvalitātes un funkcionalitātes uzlabojumiem, kas padarīs ikdienas dzīvi ērtāku un vieglāku.

GALAXY Note 3 padarīs jūsu ikdienu aizraujošu

“Ar pirmo GALAXY Note iepazīstinājām pasauli 2011.gadā, izveidojot pilnīgi jaunu viedierīču kategoriju. GALAXY Note nenoliedzamie panākumi nostiprināja mūsu pārliecību, ka tas, ko patērētāji vēlas, ir augstākās kvalitātes viedierīces, un viņi vēlas, lai šīs ierīces atvieglotu viņu ikdienu," sacīja J.K. Šins, Samsung Electronics IT & Mobile Division rīkotājdirektors un prezidents. “Samsung GALAXY Note 3 ļauj lietotājiem stāstīt savu dzīves stāstu dinamiskā un vienkāršā veidā. Ar viena S Pen irbuļa klikšķa palīdzību lietotājiem paveras plašas iespējas pašizpausmei; tā funkcijas pārvērš ikdienas darbības īpašās un sniedz jaunu, unikālu lietošanas pieredzi.”

Samsung GALAXY Note 3 ir aprīkots ar  5,7 collu full HD Super AMOLED ekrānu, tomēr tā korpuss joprojām ir plāns (8,3 mm) un viegls (168 g), un tas var lepoties ar jaudīgāku un ilgākas darbības (3200 mAh) akumulatoru. Tāpat 13 megapikseļu aizmugurējā kamera ar Smart Stabilization attēla stabilizācijas funkciju un spilgtu LED zibspuldzi Samsung GALAXY Note 3 lietotājiem ļauj izteiksmīgi iemūžināt katru savas dzīves vizuālo stāstu pat ierobežotā apgaismojumā vai kustībā. Samsung GALAXY Note 3 piedāvā jaunākās LTE CAT4 tehnoloģijas un atbalsta lielāko dažādu frekvenču skaitu. Ar nozarē lielāko 3 GB operatīvo atmiņu GALAXY Note 3 nodrošina arī ātrāku un jaudīgāku veiktspēju.

Izturība līdzsvarā ar māksliniecisku dizainu

Papildus tehnoloģiskajiem sasniegumiem Samsung GALAXY Note 3 ir pievilcīgs izskats un ērta izmantošana. Līdztekus modernajai Samsung GALAXY dizaina pieejai Samsung GALAXY Note 3 ir aprīkots ar maigu un teksturētu aizmugurējo vāciņu un rūpīgi nostrādātām savienojumu vietām. Tam ir arī raksturīgs ierobojums iekārtas sānos, kas atsauc atmiņā klasisko piezīmju datoru un plānotāju priekšrocības. Samsung GALAXY Note 3 būs pieejams Jet Black (melnā), Classic White (baltā) un Blush Pink (rozā) krāsās. Lai iedrošinātu lietotājus izpaust savu personību un gaumi, līdz ar produkta pārdošanas uzsākšanu Samsung piedāvās arī nomaināmus vāciņus daudzās papildu krāsās.

Noklikšķiniet S Pen irbuli, lai padarītu dzīvi vieglāku, ātrāku un interesantāku

Jaunais S Pen irbulis rada no jauna un modernizē klasisko piezīmju pierakstīšanu, sniedzot iespēju veikt ikdienas uzdevumus tikai ar vienu klikšķi. Uzlabotā S Pen irbuļa dizains ir veidots kā komunikācijas starpnieks starp telefonu un lietotāju, veidojot svarīgākās ievades un vadības funkcijas. Tam ir būtiska loma lietotāja saskarnē ar ierīci, padarot visas darbības vienkāršākas.

Vienkāršs klikšķis uz S Pen irbuļa pogas, virzot to pāri ekrānam, piedāvā lietotājiem Air Command funkciju - piecu jaudīgu iespēju paleti, kas patiesi padara uzdevumus vieglākus un ātrāk izpildāmus. Ar Air Command funkciju nav nepieciešams pārslēgties starp ekrāniem, lai atcerētos komandas vai sameklētu dažādas izvēlnes. Air Command nodrošina piekļuvi šādām galvenajām funkcijām:

  • Action Memo (Darbību atgādinātājs) ļauj lietotājiem ierakstīt piezīmi ar roku un automātiski izpildīt šīs rokrakstā rakstītās informācijas pārveidošanu formatētā saturā. Action Memo var nekavējoties uzsākt zvanu, pievienot kontaktu sarakstam, sameklēt adresi kartē, meklēt internetā, saglabāt uzdevumus uzdevumu sarakstā un citas iespējas
  • Scrapbook (Piezīmju grāmatiņa) ļauj lietotājiem organizēt vai sameklēt saturu un informāciju no dažādiem avotiem, ieskaitot internetu, YouTube un galerijas vienā vietā, tā, lai lietotāji uzreiz varētu atskatīties uz sakrāto saturu. Kad lietotāji saglabā saturu izmantošanai nākotnē, Scrapbook apkopo arī avota materiālus vai URL, ļaujot apskatīt sākotnējo avotu.
  • Screen Write (Rakstīt uz ekrāna) iespēja saglabā pašreizējās ierīcē atvērtās lapas pilnu ekrānšāviņu un ļauj lietotājiem ierakstīt komentārus vai papildu informāciju uz saglabātā attēla.
  • S Finder (S Meklētājs) ļauj lietotājiem meklēt saturu savā ierīcē, neskatoties uz tā tipu. Ievadot atslēgas vārdus vai filtrus - tādus kā datums, atrašanās vieta un satura tips, lietotāji var meklēt saistītos dokumentus, notikumus, sarakstes un pat Palīdzības lapu – viss pieejams vienuviet. Turklāt lietotāji var meklēt arī rokrakstā rakstīto informāciju savās piezīmēs un memo lietotnēs, kā arī simbolus un formulas.
  • Pen Window (Irbuļa logs) ļauj lietotājiem izmantot S Pen irbuli ne tikai skiču zīmēšanai vai piezīmju rakstīšanai, bet arī maza lietotnes loga atvēršanai patiesai vairākuzdevumu pieredzei. Vienkārši uzzīmējot jebkāda izmēra logu jebkur uz ekrāna, lietotāji var ērti un ātri atvērt citas lietotnes logu, piemēram, YouTube, kalkulatoru vai interneta pārlūku, neapturot pašreizējo darbību ekrānā.

Modernākai piezīmju veikšanai jaunais S Note piedāvā visaptverošu risinājumu, kas ļauj lietotājiem vienkārši rakstīt, organizēt, rediģēt un pārlūkot piezīmes lietotājam draudzīgā saskarnē un Easy Chart iespēju. Jauno S Note var sinhronizēt ar Evernote vai Samsung kontu un iespējot piekļūšanu un to apskatīšanu no dažādām ierīcēm. Turklāt, ja lietotājs vēlas paņemt no interneta vai Note 3 satura tikai daļu attēla, modernā un jaunā Easy Clip iespēja ļauj tiem apvilkt kontūru ap nepieciešamo attēlu un tad pārveido šo saturu precīzi apgrieztā attēlā.

Lielāks Note ekrāns sniedz bagātu apskates pieredzi un ļauj jums izdarīt vairāk

Samsung GALAXY Note 3 ir lielāks ekrāns, un palielinātais izmērs ir pieskaņots jaudīgajiem uzlabojumiem, kas ļauj lietotājiem pilnībā izmantot papildu ekrāna platību. 5,7 collu Full HD Super AMOLED ekrāns nodrošina izcilu video skatīšanās pieredzi Full HD kvalitātē, izteiktu skaidrumu lasīšanai un elegantu audeklu satura veidošanai.

My Magazine sniedz personalizētu ziņu, sociālo mediju, izklaides un pašreizējā satura pieredzi. Izstrādāts sadarbībā ar Flipboard, tas piedāvā integrētu satura patēriņa pieredzi modernā un dinamiskā žurnāla stila izkārtojumā.

GALAXY Note 3 sniedz uzlabotas vairākuzdevumu iespējas, kas ļauj lietotājiem pilnībā izmantot lielo ekrānu.

  • Ar jauno Multi Window funkciju lietotāji var pārlūkot uzreiz vairākas aplikācijas, neaizverot logu vai atverot jaunu lapu, - tādējādi tiek nodrošināta produktivitāte un sadarbība starp programmām. Lietotāji var atvērt vienu lietotni divos logos vienlaicīgi. Piemēram, lietotāji var lasīt ziņas vienā pārlūkā un vienlaicīgi meklēt internetā otrā, vai nosūtīt ziņu draugam programmā ChatON, lasot ziņu no cita drauga.
  • Tāpat, izmantojot Drag and Drop režīmu kopā ar Multi Window funkciju, lietotāji var vienkārši vilkt un atlaist saturu no viena loga citā vienā mirklī.
  • Pen Window no Air Command vēl vairāk uzlabo vairākuzdevumu pieredzi, ļaujot lietotājiem uzzīmēt logu uz ekrāna un palaižot populāras lietotnes, nepārtraucot pašreizējos GALAXY Note 3 uzdevumus.

Tagad ir pieejami uzlabojumi video koplietošanā ar Group Play funkciju. Sākotnēji ieviests ar GALAXY S4, Group Play ļauj lietotājiem kopīgi atskaņot mūziku, kopā spēlēt spēles un kopīgot dokumentus. Tagad tas ļauj patērētājiem kopīgot video un atskaņot saturu vienlaicīgi ar draugiem. Lietotāji var savienot līdz pat piecām ierīcēm, lai izveidotu „lielā ekrāna” apskates pieredzi.

Samsung KNOX & Find My Mobile

Jaunajam GALAXY Note 3 ir uzlabota drošības un privātuma aizsardzība, kuru nodrošina Samsung KNOX. Lietotāji var vienkārši aktivizēt Samsung KNOX, kas ļauj tiem palaist un saglabāt svarīgas lietotnes un datus aizsargātā izpildes vidē, kas tiek saukta par „konteineru”. Drošība konteinerā ir pastiprināta Samsung KNOX sistēmas līmeņa aizsardzība pret ļaunprātīgajām programmām un pikšķerēšanas uzbrukumiem, kā arī ielaušanās mēģinājumiem fiziskajās iekārtās, kad iekārtas ir nozagtas vai pazaudētas. Piemēram, svarīgas personīgās fotogrāfijas vai video var tikt saglabātas konteinerā, neuztraucoties par datu nozagšanu ielaušanās rezultātā. Tāpat lietotāji var izvēlēties saglabāt uzņēmuma lietotnes un datus - tādus kā korporatīvo e-pastu, kontaktus un kalendāru - un ļaut IT nodaļai pārvaldīt konteineru caur EAS serveri (Exchange ActiveSync Server). Šīs iespējas padara GALAXY Note 3 par ideālu iekārtu darbam.

Turklāt GALAXY Note 3 ir aprīkots ar uzlabotu Find My Mobile (atrodi manu telefonu) funkciju, kas ļauj lietotājiem atslēgt telefonu, kad tas ir nozagts vai pazaudēts. Ar uzlaboto lietotāja autorizāciju tehnoloģija nepieļauj nozagto mobilo telefonu atiestatīšanu uz rūpnīcas iestatījumiem un ļauj lietotājiem attālināti sameklēt vai izdzēst informāciju no viņu pazaudētajiem vai nozagtajiem mobilajiem telefoniem.

GALAXY Gear, viedais GALAXY Note 3 kompanjons

Izsludināts vienlaicīgi ar Samsung GALAXY Note 3, GALAXY Gear ir jauna koncepta ierīce, kas ļauj lietotājiem izbaudīt dzīvi, vienlaicīgi nepazaudējot sakarus. GALAXY Gear paziņos lietotājiem un sniegs īsus ieskatus ienākošajās ziņās, e-pastos un citā informācijā no GALAXY Note 3. Tas nodrošinās plašu citu vērtīgu iespēju un komandu klāstu, kas paplašinās GALAXY Note 3 pieredzi. Kad ienākošajai ziņai jāvelta vairāk kā ātrs ieskats, lietotāji var paņemt savas Samsung GALAXY ierīces, un Smart Relay funkcija nekavējoties parādīs pilnu saturu ekrānā. KopāmGALAXY Note 3 un GALAXY Gear paplašina Samsung centienus nodrošināt lietotājiem iespēju pielāgot savas dzīves, paust savas intereses un padarīt ikdienas dzīvi vienkāršāku un baudāmāku.

Pieejami ar 32 GB vai 64 GB iebūvēto atmiņu līdz ar papildu microSD kartes lasītāju, Samsung GALAXY Note 3 un GALAXY Gear tiks laisti pārdošanā 25. septembrī vairāk nekā 140 valstīs visā pasaulē. Samsung GALAXY Note 3 būs pieejams vēlāk šogad arī ASV pie AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless un U.S. Cellular.

GALAXY Note 3 būs apskatāms IFA Samsung stendā # 20, kas norisināsies no 2013.gada 6.septembra līdz 2013.gada 11.septembrim. Pilna informācija, video saturs un produkta attēli pieejami www.samsungmobilepress.com vai m.samsungifa.com.

Samsung GALAXY Note 3 produkta specifikācijas

Tīkls

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (LTE Cat 4 150/50Mbps): līdz 6 dažādām frekvencēm (Atkarībā no tirgus)

Procesors

LTE 2,3 GHz četrkodolu procesors

3G 1,9 GHz astoņkodolu procesors ( A15 1,9 GHz + A7 1,3 GHz)

Procesora parametri atšķirsies atkarībā no tirgus.

Ekrāns

5,7 collu (144,3 mm) Full HD Super AMOLED (1920 x 1080) ekrāns

OS

Android 4.3 (Jelly Bean)

Kamera

Galvenā (aizmugurējā): 13 megapikseļu kamera ar BSI Sensoru, autofokusu, Smart Stabilization attēla stabilizāciju,LED zibspuldzi (High CRI) bez slēdža aizkaves.

Papildus (priekšējā): 2 megapikseļu kamera ar BSI sensoru un Smart Stabilization stabilizāciju.

Full HD video ieraksts @30fps

Duālā kamera: Dual Shot / Dual Recording / Dual Video Call

Ieraksts: UHD 30fps, Smooth motion (FHD 60fps), Slow motion (HD 120fps)

Kameras režīms: Drama Shot, Sound & Shot, Animated Photo, Eraser, Best Photo, Best Face, Beauty Face, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports, Golf, Surround shot, Live effect

Video

Kodējums: H.264, MPEG-4, H.263, VC-1, WMV7, WMV8, Sorenson Spark, MP43, VP8, HEVC

Ierakstīšana un atskaņošana: Full HD (1080p), UHD (*var atšķirties atkarībā no tirgus)

Audio

Kodējums: MP3, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, AMR-NB/WB, Vorbis, FLAC(*), WAV(*)

(*) Īpaši augstas kvalitātes audio (~192 KHz, 24 bit) atbalsts

S Pen Optimizētās iespējas

Air Command: Action Memo, Scrapbook, Screen Write, S Finder, Pen Window

S Note, Multi Window, new Easy Clip, Direct Pen Input

Papildus iespējas

Group Play: mūzikas, attēlu, video, dokumentu un spēļu kopīgošana

Story Album, S Translator

Samsung Smart Scroll, Samsung Smart Pause, Air Gesture, Air View

Samsung lietotnes, Samsung Hub, ChatON (Balss/Video zvans, ekrāna kopīgošana, 3-pusējs zvans), Samsung WatchON

S Voice Hands Free, S Health

Samsung Adapt Display, Samsung Adapt Sound

Ekrāna jutīguma automātiskā pielāgošanāsvar lietot ar cimdiem)

Samsung Link, Screen Mirroring

Safety Assistance, Samsung KNOX

Google Mobilie pakalpojumi

Chrome, Search, Gmail, Google+, Maps, Play Books

Play Movies, Play Music, Play Store, Hangouts

Voice Search, YouTube, Google Settings, Play Games, Messenger

Savienojumi

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80)

GPS / GLONASS

NFC, Bluetooth v 4.0 (LE)

IR LED (tālvadība), MHL 2.0

Sensori

Žestu sensors, akselerometrs, Ģeomagnētiskais sensors, Žiroskops, RGB tuvuma sensors, barometrs, Temperatūras un mitruma sensors, halles ensors

Atmiņa

32 / 64 GB iebūvētā atmiņa + microSD atmiņas karšu lasītājs (līdz 64 GB)

3 GB RAM

Izmēri

151,2 x 79,2 x 8,3mm, 168 g

Akumulators

Standarta akumulators, Li-ion 3200 mAh

* Katra Samsung Hub un Google pakalpojumu pieejamība dažādās valstīs ir atšķirīga.

* Visas funkcijas, iespējas, specifikācijas un cita produkta informāciju, kas sniegta šajā dokumentā, tostarp, bet ne tikai, ieguvumi, dizains, cena, komponentes, veiktspēja, pieejamība un produkta iespējas var tikt mainītas bez iepriekšēja brīdinājuma vai saistībām.

* Android, Google, Android Beam, Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play, Google Plus. YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google Downloads ir Google Inc. preču zīmes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko