Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Viena diena — divi jauni stāsti

Japānas varenās armijas triumfs ir pamats jaunākajam Red Alert 3 turpinājumam, kam turklāt nav nepieciešama pati _Red Alert 3 _spēle. Uprising piedāvā jaunas kampaņas, jaunu virspavēlnieku režīmu un, protams, jaunu kara arsenālu.

Spēlē var izvēlēties trīs lielvaru kampaņas ar Red Alert 3 sižetisko turpinājumu. Papildus tam ir kāda interesanta Yuriko Omega kampaņa, kas gan nav izstrādāta reālā laika stratēģijas tradīcijās, bet vairāk līdzinās Action stilam. Tiem, kam apniks spēles pamatsižets, var pārbaudīt savas stratēģiskās prasmes 50 speciālās virspavēlnieku misijās, kas ir grūtākas un veidotas kā individuālas sacensības starp jums un pretiniekiem. Šo misiju pamatā ir īpaši vērienīgas kaujas, laika ierobežojumi un arsenāla uzlabojumi. Uprising visām frakcijām ir iekļāvis jaunu arsenālu, kas veido nopietnu pārspēku pret esošo tehniku. Daudzspēlētāju režīms nav piedzīvojis īpašas pārmaiņas, ko nevarētu teikt par vērienīgajiem spēles videomateriāliem un Holivudas aktrisēm.

Konkurenci nesen izdotajam projektam EndWar noteikti varētu nodrošināt World in Conflict. Šī ir daudzslāņaināka un vērienīgāka reālā laika stratēģija, kas šobrīd ir iemīļota arī tiešsaistē. Atšķirībā no Red Alert 3: Uprising šim papildinājumam ir nepieciešama pati pamatspēle. Tiem, kam par šo projektu tikai tagad radusies interese, izdevējs piedāvā iegādāties arī World in Conflict: Complete Edition, kurā iekļauta pamatspēle un papildinājums.

Soviet Assault jārisina aukstā kara notikumi no Padomju Savienības redzespunkta. Lai gan tiek piedāvātas tikai sešas jaunas misijas un daži citi sīki uzlabojumi, grūtības pakāpe un sižets ir pietiekami augstā līmenī. Šī būs pirmā iespēja vadīt padomju spēkus cīņā pret sabiedrotajiem. Daudzspēlētāju režīmā ir divas jaunas misijas, kas orientētas uz komandas spēli.

World in Conflict ir pārliecinošs konkurents Toma Klensija projektam EndWar, jo nodrošina daudz dinamiskāku cīņu arēnu, mazāk paredzamu iznākumu, un arī daudzspēlētāju režīmos World in Conflict pierādījis pārākumu.

Abi spēļu papildinājumi ir laba izvēle gan tiem, kas jau pazīstami ar šiem projektiem, gan tiem, kas pirmoreiz vēlas izbaudīt kvalitatīvas un klasiskas reālā laika stratēģijas ļoti modernā un krāšņā vizuālā noformējumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko