Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Volvo Trucks prezentēs jaunās FH sērijas kravas auto (video)

“Kravas automašīnas, kuras aizvedīs mūs tālu nākotnē.” Tieši tā Volvo Trucks prezidents Klāss Nilsons (Claes Nilsson) kopumā raksturo jaunās versijas Volvo FH un Volvo FH16 kravas automašīnas, kuras tiks prezentētas tuvākajā laikā.

Trešdien, 5.septembrī Volvo Trucks prezentēs visvairāk pārdotā Volvo FH un prestižā Volvo FH16 jauno versiju.

Lūdzu, video:

“Gandrīz divus gadu desmitus Volvo FH sērijas kravas automašīnas pārvadātāju uzņēmumiem ir nodrošinājušas drošus, efektīvus pārvadājumus un augstu kvalitāti. Ar jaunajiem aizstājējiem mēs gribam būt vēl labāki visās trijās minētajās jomās,” skaidro Klāss Nilsons, Volvo Truck Corporation prezidents.

Jauna standarta noteikšana Nekad iepriekš Volvo nav veicis tik daudz aptauju autovadītājiem un pārvadātāju uzņēmumiem, kuru mērķis bija nodrošināt, lai jaunais modelis atbilstu visaugstākajām prasībām. Rezultātā ir izveidots produkts, kurš apmierina ne tikai pašreizējās prasības, bet kuram piemīt arī tādas iezīmes, kādas nekad iepriekš kravas automašīnās nav tikušas izmantotas. “Tieši mūsu klienti ir tie, kuri ir ietekmējuši gala produktu, un es esmu pārliecināts, ka mēs esam noteikuši jaunus kritērijus visā kravas automašīnu būvniecības nozarē,” stāsta Klāss Nilsons.

Drīzāk vieglā nevis kravas automašīna Izstrādes procesā viens no galvenajiem mērķiem bija izveidot kravas automašīnu ar visā nozarē vislabākajām vadīšanas īpašībām. Vairāki strukturāli pilnveidojumi ir piešķīruši jaunās sērijas Volvo FH kravas automašīnām iespaidīgu un dinamisku izskatu, kas lielā mērā ir aplūkojams filmā “Triku baletdejotāja (The Ballerina Stunt)” vietnē www.volvotrucks.com/fh, kur virves dejotāja Feita Dikeja (Faith Dickey) staigā pa virvi, kura nostiepta starp divām kravas automašīnām, kuras brauc ar ātrumu 80 km/h. “Mēs esam pārsnieguši savas sākotnējās cerības. Attiecībā uz precīzām reakcijām un uzticību rosinošo virziena noturību šis Volvo FH vairāk līdzinās vieglajai nevis kravas automašīnai,” stāsta Martins Palmings (Martin Palming), Volvo Trucks produktu menedžeris.

Revolucionārā priekšējā balstiekārta Labās puses kustībai paredzētās jaunās sērijas Volvo FH kravas automašīnas ir aprīkotas ar neatkarīgo priekšējo balstiekārtu (IFS). “Volvo FH būtu līderis savā nozarē arī bez IFS, bet neatkarīgās priekšējās balstiekārtas ieviešana ir uzskatāma par revolūciju kravas automašīnu vadāmības jomā. Ar IFS aprīkotajiem Volvo FH būs pasaulē vislabākā noturība uz ceļa,” norāda Martins Palmings.

Neatkarīgā priekšējā balstiekārta nodrošina, ka abi priekšējie riteņi var pārvietoties vertikālā plaknē neatkarīgi viens no otra, tādējādi neietekmējot viens otra stāvokli. Tā kā abi priekšējie riteņi vertikālā plaknē var pārvietoties neatkarīgi viens no otra, brauciena laikā automašīnai ir vienmērīgāka un stabilāka gaita. Pateicoties tam, ka viena riteņa pārvietošanās vertikālā plaknē neietekmē otra riteņa stāvokli, uzlabojas transportlīdzekļa vadāmība un tas precīzāk reaģē uz vadītāja darbībām.

Prezentācijas pasākums 5.septembrī Volvo FH sērijas kravas automašīnu pasaules pirmizrāde un oficiālā prezentācija notiks Gēteborgā 5.septembrī plkst.21:00 CET. Paralēli notiks pasākumi arī Madridē, Birmingemā, Parīzē, Roterdamā un Briselē. Notikumiem būs iespējams sekot līdzi arī tiešraidē internetā, izmantojot prezentācijas vietni: www.volvotrucks.com/fh.

Interese par atklāšanas pasākumu ir milzīga. Saskaņā ar Klāsa Nilsona teikto: “Vairāk nekā 15 gadus Volvo FH nepārprotami ir bijis uzticams izaugsmes virzītājs gan Volvo Trucks kompānijai, gan pārvadātāju uzņēmumiem visā pasaulē. Arī jaunais Volvo FH pildīs šo pašu nozīmīgo lomu. Tā ir inovatīva kravas automašīna, kurā vislielākā vērība ir veltīta autovadītāju vēlmju nodrošināšanai, vienlaikus pārvadātāju uzņēmumiem nodrošinot vislabākos apstākļus uzņēmējdarbības veikšanai. Tā ir kravas automašīna, kura aizvedīs mūs tālā nākotnē.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko