Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Apdrošinātājs meklē 100 jaunus darbiniekus

Apdrošināšanas sabiedrība Ergo Latvija Dzīvība ceturtdien paziņojusi, ka tā darbības paplašināšanas ietvaros meklē aptuveni 100 dzīvības apdrošināšanas pārdevējus. Kā norāda kompānija, šo darbu var veikt arī no mājām, no pastāvīgā darba brīvajā laikā.

Pamata pienākumi ir klientu piesaiste dzīvības apdrošināšanas veidos, klientu informēšana par uzkrājumu veidiem un Ergo piedāvātajām apdrošināšanas iespējām. Pienākumu veikšanai nav nepieciešamas iepriekšējas zināšanas, jo tiek veiktas apmācības. Līdz šim veiksmīga šāda veida sadarbība esot izveidojusies ar tādu profesiju pārstāvjiem kā skolotāji, žurnālisti, dažādi apkalpojošās sfēras pārstāvji, jaunās māmiņas u.c., paziņojumā norāda apdrošinātājs.

Darbinieki tiek meklēti visā Latvijas teritorijā – Latgales reģiona pilsētās: Jēkabpilī, Preiļos, Daugavpilī, Rēzeknē, Krāslavā un Ludzā; Kurzemes reģionā: Liepājā, Ventspilī, Kuldīgā, Talsos, Saldū, Tukumā un Dobelē; Vidzemes reģionā: Madonā, Siguldā, Limbažos, Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Alūksnē, Gulbenē, Balvos un Valkā. Tāpat vakances ir arī Rīgā un tās rajonā.

Ergo Latvijā ir četras reģionālās filiāles, kas koordinē 51 biroju, 365 apdrošināšanas starpniekus, kā arī sadarbojas ar 97 brokeru sabiedrībām un sešām bankām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses