Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

BTA parakstīto bruto prēmiju apjoms šogad audzis par 5,4 mlj. latu.

BTA apdrošināšanas akciju sabiedrības apkopotie dati par 2007. gada pirmajiem 3 mēnešiem liecina, ka ļoti būtiski ir palielinājies BTA parakstīto bruto prēmiju apjoms, salīdzinājumā ar 2006. gada minēto periodu.Parakstīto bruto prēmiju apjoms šogad pieaudzis līdz 14,1 mlj. latu, kas ir par 62% jeb 5,4 mlj. vairāk nekā 2006. gada pirmajos 3 mēnešos.

Arī BTA izmaksāto atlīdzību apjoms šī gada pirmajos 3 mēnešos pieaudzis līdz 5,6 mlj. latu, kas ir par 40% jeb 1,6 mlj. vairāk nekā pērn minētajā periodā.

BTA parakstīto bruto prēmiju apjoms ir audzis visos populārākajos apdrošināšanas veidos un joprojām līderpozīcija tiek noturēta KASKO, OCTA un veselības apdrošināšanā.

BTA apdrošināšanas akciju sabiedrība darbojas arī pārējās Baltijas valstīs – Lietuvā, un pagājušajā gadā atvērtajā filiālē Igaunijā. Taču, kā norādīja BTA Viceprezidente Jeļena Alfejeva, lai gan filiāle Igaunijā attīstās teicami, šīgada pirmo 3 mēnešu kopējo procentuālo pieaugumu tās darbība būtiski nav ietekmējusi.

„BTA ir sākusi realizēt virkni pasākumi, kas vērsti uz kompānijas izdevumu samazināšanu un risku izvērtēšanas sistēmas pilnveidošanu, kas arī atspoguļojas šīgada finansu rādītājos”, atzīmēja J. Alfejeva.

Pēc parakstīto bruto prēmiju apjoma BTA 2007. gada pirmos divos mēnešos ieņēma pirmo vietu starp pārējām apdrošināšanas sabiedrībām.


Sīkāka informācija:

Diāna Aleksejeva, tālr.: 7025188, 26378072
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses