Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Darbu sāks "Latvijas Krājbankas" Dziesmu svētku banka

Trešdien 18. jūnijā darbu uzsāks Latvijas Krājbankas Dziesmu svētku banka - Latvijas Krājbankas Dziesmu un deju svētku klientu apkalpošanas centrs Rīgā, Jēkaba ielā 2.Par Dziesmu un deju svētku klientu galveno apkalpošanas vietu izvēlēta Jēkaba iela 2 – pašā Vecrīgas vidū ar skatu uz Doma laukumu, kurš Dziesmu svētku laikā ir viena no svētku norises un cilvēku pulcēšanās vietām.

Pagarināts arī centra darba laiks: no 3. līdz 12. jūnijam tas klientiem būs atvērts no 9.00 līdz 21.00. Tas darīts, lai visu svētku norises laiku gan svētku dalībniekiem, gan ikvienam bankas klientam būtu maksimāli ērti pieejami bankas pakalpojumi un konsultācijas pašā notikumu epicentrā.Latvijas Krājbankas ēka Jēkaba ielā 2 ir vēsturiska celtne - tā uzbūvēta 1894. gadā. Gadu vēlāk Jelgavā pāri par 3000 dziedātājiem pulcējās vēl tikai uz Ceturtajiem vispārējiem latviešu dziesmu un mūzikas svētkiem. Uz 2008. gada Dziesmu un deju svētku laiku Klientu apkalpošanas centrs Vecrīgā mainīs savu izskatu, atbilstoši svētku sajūtai un cilvēku noskaņojumam.

Sadarbībā ar Latvijas TV sagatavota plaša videomateriālu sērija, kuru visu svētku dienu garumā varēs nepārtraukti vērot gan bankas klienti KAC iekšienē, gan garāmgājēji uz Jēkaba ielu vērstajā Krājbankas skatlogā. Šajos videomateriālos ietverti svētku vēstures emocionālākie brīži, dalībnieku un diriģentu portreti. Savukārt apkalpošanas centrā vienkopus būs skatāmas šīgada Dziesmu un deju svētku afišas un noformējuma elementi.

Aicinām uz Latvijas Krājbankas Dziesmu svētku bankas atvēršanu trešdien, 18. jūnijā plkst. 12.00 Jēkaba ielā 2.

Ieskandināsim ar Latvijas Krājbankas atbalstu izdoto latviešu tautas mūzikas disku “Skaisti dziedi “.

Latvijas Krājbanka, būdama XXlV Vispārējo latviešu dziesmu un XlV Deju svētku Lieldraugs, ne tikai sniegusi nozīmīgu finansiālu atbalstu svētku sarīkošanā, bet arī gada garumā aktīvi iekļāvusies svētku organizēšanā, izgatavojot dalībnieku identifikācijas kartes un ar prieku uzņemoties rūpes par svētku dalībniekiem un viesiem svētku norises laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses