Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Latvijā būs pieejamas "Eurocard" korporatīvās kredītkartes

Latvijas uzņēmumiem turpmāk būs pieejamas speciāli uzņēmumiem izstrādātas korporatīvās _Eurocard Corporate Gold _kredītkartes, trešdien paziņoja SEB banka un _Eurocard. Eurocard _korporatīvās kredītkartes uzņēmumiem Latvijā izsniegs SEB grupas uzņēmuma Eurocard AB Rīgas filiāle sadarbībā SEB banku.

Šādas kredītkartes ir plaši izmantotas Eiropā, Eurocard ir viena no vadošajām korporatīvajām kredītkartēm Skandināvijā kopš 1965.gada, norāda SEB.

Latvija ir pirmā no Baltijas valstīm, kurā Eurocard piedāvā savas korporatīvās kredītkartes. Pēc SEB vēstītā, no līdz šim pieejamajām uzņēmumu korporatīvajām debetkartēm un kredītkartēm Eurocard Corporate Gold atšķiroties ar to, ka tās nav piesaistītas uzņēmuma kontam un uzņēmumam ir iespējams saņemt nepieciešamo karšu daudzumu, neatverot katrai kartei atsevišķu kontu. Uzņēmums pats ar interneta starpniecību, izmantojot e-Kontu, var sekot līdzi visiem karšu darījumiem, operatīvi palielināt vai samazināt konkrētai kartei pieejamos līdzekļus un pat bloķēt vai slēgt kartes, skaidro SEB.

Izmantojot karti, var veikt norēķinus 25 miljonos vietu 210 pasaules valstīs.  

Eurocard ir MasterCard tīkla karte, un ar to var maksāt par precēm un pakalpojumiem jebkurā vietā visā pasaulē, kur pieņem MasterCard, kā arī izņemt skaidru naudu no jebkura bankomāta, kas pieņem MasterCard.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses