Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes sēdi

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome 2007. gada 23. februāra sēdē konstatēja, ka Steelwood LLC ir pārkāpusi Finanšu instrumentu tirgus likuma 61. panta trešās daļas prasības, jo 29.08.2006., pārdodot 157 975 AS "Latvijas tilti" akcijas, kas veido 23.61 procentu no kopējā AS "Latvijas tilti" balsstiesīgo akciju skaita, nesniedza paziņojumu par līdzdalības zaudēšanu AS "Rīgas Fondu birža" un AS "Latvijas tilti", un nolēma izteikt brīdinājumu Steelwood LLC par Finanšu instrumentu tirgus likuma 61. panta trešās daļas pārkāpumu.

Padome konstatēja, ka P-D Glasseiden GmbH Oschatz ir pārkāpusi Finanšu instrumentu tirgus likuma 86.1 panta otrās daļas prasības, jo ne pēc 8 506 AS "Valmieras stikla šķiedra" akciju iegādes par summu, kas pārsniedz 5 000 eiro ekvivalentu latos (t.i., pēc 09.12.2005.), ne pēc 8 506 AS "Valmieras stikla šķiedra" akciju pārdošanas par summu, kas pārsniedz 5 000 eiro ekvivalentu latos (t.i., pēc 23.12.2005.) neiesniedza paziņojumu AS "Rīgas Fondu birža" par veikto darījumu, un nolēma izteikt brīdinājumu P-D Glasseiden GmbH Oschatz par Finanšu instrumentu tirgus likuma 86.1 panta otrās daļas pārkāpumu.

Padome nolēma reģistrēt akciju sabiedrības "NORVIK ieguldījumu pārvaldes sabiedrība" nodibinātos atvērtos ieguldījumu fondus "NORVIK Krievijas akciju fonds", "NORVIK attīstības valstu akciju fonds" un "NORVIK attīstības valstu obligāciju fonds" un atļaut laist publiskajā apgrozībā minēto ieguldījumu fondu ieguldījumu apliecības.

Nākamā padomes sēde notiks piektdien, 2007. gada 2. martā plkst. 10:00.
Ieva Upleja  
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas
Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja
 tālr.: 6777 4807
e-pasts:[email protected]






Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses