Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: A/s "Latvijas krājbanka" jau 4.gadu pēc kārtas saņem "Deutsche Bank" balvu par izejošo maksājumu izcilu kvalitāti

Viena no lielākajām Eiropas bankām Deutsche Bank atzinīgi novērtējusi Latvijas Krājbankas izejošo maksājumu apstrādes kvalitāti un jau ceturto gadu pēc kārtas piešķīrusi ikgadējo balvu "Deutsche Bank's STP Excellence Award". Balva piešķirta, apliecinot Latvijas Krājbankas speciālistu profesionalitāti un bankas tehnoloģiju kvalitāti, kas nodrošina veicamo maksājumu automātisku izpildi.

„Mēs esam ļoti priecīgi saņemt šo balvu jau ceturto reizi. Tas tiešām ir darbs ilgtermiņā, jo kvalitāti vajag ne vien noturēt iepriekšējā gada līmenī, bet iet tālāk, nodrošinot vēl kvalitatīvāku pakalpojumu pieejamību mūsu klientiem!” atzīst Latvijas Krājbankas valdes priekšsēdētājs Ivars Priedītis.

Šogad jau trešo reizi pēc kārtas novērtēta izejošo USD maksājumu apstrādes kvalitāte. Savukārt 2006. gadā Latvijas Krājbankai apbalvojums tika piešķirts par EUR maksājumu apstrādes kvalitāti.

Latvijas Krājbanka ir universāla tīkla komercbanka, kas sniedz pilna spektra pakalpojumus uzņēmumiem un privātpersonām, rezidentiem un nerezidentiem. Bankai ir plašākais klientu apkalpošanas centru tīkls valstī, kas ļauj ērti un ātri apkalpot klientus visās Latvijas pilsētās un novados. Krājbankai visā Latvijā ir 114 klientu apkalpošanas centri, no kuriem 33 minibankas un šajā ziņā Krājbanka ieņem pirmo vietu Latvijas komercbanku vidū.

Kristīne Ozolniece
AS “Latvijas Krājbanka”
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: 67068031
Mob.: 25912461
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses