Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: "Baltijas Apdrošināšanas Nams" teicami nokārto ISO 9001:2000 pārsertifikāciju

Apdrošināšanas sabiedrība Baltijas Apdrošināšanas Nams teicami – bez nevienas neatbilstības – -ir izturējusi visus pārbaudījumus, lai pagarinātu ISO 9001:2000 kvalitātes sertifikāta derīguma termiņu uz nākamajiem 3 gadiem. Kompānijas kvalitātes sistēmas novērtējumu veica neatkarīgā starptautiskā sertifikācijas kompānija Bureau Veritas Quality International (BVQI), tādejādi apliecinot, ka Baltijas Apdrošināšanas Nama vadības sistēma ir auditēta un atzīta par atbilstošu kvalitātes vadības sistēmas standarta prasībām.

Baltijas Apdrošināšanas Nama valdes priekšsēdētājs Aleksejs Pečerica: ”ISO 9001:2000 kvalitātes sertifikāts liecina par jebkura uzņēmuma nopietno attieksmi pret sniegto pakalpojumu kvalitāti. Baltijas Apdrošināšanas Nama biznesa filozofijas pamatā ir nevainojams klientu serviss, tāpēc mums ir vitāli svarīgi nodrošināt uzņēmuma darbību saskaņā ar starptautiski atzītiem  kvalitātes kritērijiem.” BVQI audits apstiprināja Baltijas Apdrošināšanas Nama kvalitātes politiku, kas vērsta uz klientu apmierinātības veicināšanu. Pēdējos gados uzsāktā virzība kvalitatīvas apkalpošanas gultnē ir attaisnojusi sevi, jo automatizācijas un procesu kvalitātes uzlabošanās rezultāts – augstais apdrošināšanas kompensāciju rādītājs aizvien vairāk izceļ Baltijas Apdrošināšanas Namu uz kopējā fona, tādejādi veicinot uzņēmuma reputāciju. Tas uzskatāmi redzams arī Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (LTAB) apkopojumā par zaudējumu pieteikumu izskatīšanas termiņiem, kur Baltijas Apdrošināšanas Nams ieņem pirmo vietu. Audita gaitā auditoriem bija iespēja pārliecināties, ka uzņēmuma kvalitātes pārvaldības sistēmas principi ir labi  izskaidroti visos uzņēmuma līmeņos un aptaujātie darbinieki ir labi informēti par sistēmas nozīmi, pielietojumu un savu lomu uzņēmuma kopējā darbībā. BVQI pozitīvi vērtē sistēmas nepārtrauktās pilnveides procesu un tā pārskatāmību. A.Pečerica ir pārliecināts, ka tieši šie faktori veicināja klientu apmierinātības pieaugumu, jo sūdzību skaits par Baltijas Apdrošināšanas Nama lēmumiem apdrošināšanas izmaksu gadījumos ir viens no zemākajiem nozarē.Baltijas Apdrošināšanas Nama straujā un stabilā izaugsme atspoguļojas arī skaitļos – apdrošināšanas sabiedrība joprojām ir straujāk augošais apdrošināšanas uzņēmums Latvijā, lielu ieguldījumu sabiedrības attīstībā sniedz arī internetā pieejamais apdrošināšanas serviss polise.ban.lv, kura lietojamību atzinīgi novērtējuši arī viedokļa līderi dažādos interneta portālos.Baltijas Apdrošināšanas Nams ir viena no pirmajām apdrošināšanas sabiedrībām Latvijā, kuras ieviestā kvalitātes vadības sistēma 2005. gadā saņēma ISO 9001:2000 sertifikātu. Lai atkārtoti izvērtētu uzņēmuma atbilstību starptautiskajiem standartiem jeb veiktu resertifikāciju, uzņēmumam bija nepieciešams izturēt pilnu darbības auditu, kā arī sertifikācijas kompānijas pārstāvju uzraudzības vizīti uzņēmumā. Būtiski ir tas, ka uzņēmuma kvalitātes sistēmas ISO 9001:2000 sertifikāciju ir veikušas tikai divas apdrošināšanas sabiedrības.

ISO 9001:2000 sertifikāts ir starptautiski atzīts kvalitātes novērtējums, kas liecina par teicamu biznesa procesu pārvaldību uzņēmumā. Sertifikācija  ir garants precīzai pienākumu sadalei starp profesionāli apmācītiem darbiniekiem, amatu un metodoloģisko instrukciju, vadības rokasgrāmatu esamībai un darba izpildes kontrolei.

Par AAS Baltijas Apdrošināšanas Nams
AAS Baltijas Apdrošināšanas Nams ir starptautiska apdrošināšanas sabiedrība, kas dibināta 2000. gadā un sniedz pakalpojumus nelaimes gadījumu, autotransporta (OCTA, KASKO), īpašumu, kravu, kuģu un ceļojumu apdrošināšanā, kā arī citus apdrošināšanas pakalpojumus.

Baltijas Apdrošināšanas Nama ilgtermiņa mērķis ir tuvāko 5 gadu laikā kļūt par vienu no piecām Latvijas lielākajām apdrošināšanas sabiedrībām. Izvirzīto mērķi paredzēts sasniegt, uzlabojot klientu apkalpošanas kvalitāti un veicot nozīmīgus ieguldījumus uzņēmuma cilvēkresursu pilnveidošanā, esošo pakalpojumu uzlabošanā un jaunu produktu attīstībā.

Vairāk informācijas: http://www.ban.lv/

Papildu informācija:
Kaspars Līcītis,
AAS Baltijas Apdrošināšanas Nams sabiedrisko attiecību konsultants
Tālr. : 67870117
Mob. tālr. : 29660003
Fakss : 67871744
E-pasts: [email protected]  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses