Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: "Hansabankas" internetbankas lietotāju skaits pārsniedz 700 000

Hansabankas internetbankas  lietotāju skaits, turpinot stabili augt, tikai privātpersonu vidū pārsniedzis 700 tūkstošus. Kopš jūlija pilnveidojot Hansabankas internetbankas funkcionalitāti un lietošanas ērtumu, jauno internetbanku atzinīgi novērtējuši arī klienti.

Strauji attīstoties elektroniskajai videi, pēdējo trīs gadu laikā Hansabankas internetbankas privātpersonām lietotāju skaits pieaudzis par 67%, savukārt kopš šī gada sākuma Hansabankas internetbankas lietotāju skaits ik mēnesi pieaug par aptuveni 9 tūkstošiem.

Oksana Sivokobiļska, Hansabankas valdes locekle, Klientu apkalpošanas daļas vadītāja: „Jaunā Hansabankas internetbankas versija tika veidota, rūpīgi analizējot dažādu auditoriju vēlmes un ieteikumus un turpinot pastāvīgu klientu servisa pilnveidošanu. Funkcionalitāte, pārskatāmība un ērtums bija trīs pamata prasības jaunajai internetbankai. Esam saņēmuši atzinīgus vārdus no mūsu klientiem, un ir prieks un gandarījums, ka Hansabankas internetbankas lietotāji pozitīvi novērtējuši tās pārvērtības un attīstību.”

Arī starptautiskais ietekmīgais finanšu žurnāls „Global Finance” par labāko internetbanku privātpersonām Centrālajā un Austrumeiropā šogad atzinis internetbanku Hanza.net. Tāpat tā ieguvusi pirmo vietu arī labākā web dizaina un labākā kopējā risinājuma kategorijās. Pasaules labākās internetbankas žurnāls vērtē jau ceturto gadu, iesaistot ekspertus no tādām kompānijām kā Bearing Point, Deloitte & Touche, Logica, Neoris and Tata Infotech.

Jau patlaban Hansabankas internetbankas autentifikācijas iespējas un lielā klientu bāze nodrošina 220 uzņēmumu pakalpojumu izmantošanu, un to skaits pastāvīgi pieaug. Dažāda veida e-pakalpojumi ļauj iegūt un iesniegt informāciju (Zemesgrāmatā, VSAA utt.), pieteikties pakalpojumiem (Latvenergo, Lattelecom, Tele2 u.c.), norēķināties par dažādiem pakalpojumiem, sazināties ar sadarbības uzņēmumu un iepirkties (118 internetveikali vairāk kā 30 nozarēs).

Pateicoties elektroniskās vides attīstībai kopumā, kā arī Hansabankas servisam, pakalpojumiem un mērķtiecīgai klientu izglītošanai, elektronisko norēķinu īpatsvars Hansabankā jau šobrīd ir tuvs maksimāli iespējamajam – 96,36%. Ja visi klienti darījumus veiktu tikai bankas filiālēs, būtu nepieciešamas 1 953 Hansabankas filiāles šobrīd esošās 71 filiāles vietā.

Kā liecina Latvijas Interneta asociācijas pētījums, Hansabankas internetbanka privātpersonām ir arī populārākā Latvijas internetbanka – to lieto 42% no visiem internetbanku lietotājiem.

Papildu informācija:
Kristīne Jakubovska
AS „Hansabanka”
Preses sekretāre
Tālr.: 67444560, 29128208
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses