Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: "Nordea" banka paplašina savu filiāli Liepājā

5. novembrī Nordea banka svinīgi atzīmēs Liepājas filiāles paplašināšanu, atklājot darbu jaunās un paplašinātās telpas. Klientu apkalpošanas centrs joprojām atradīsies pašā Liepājas centrā – Lielā ielā 7. Pēc būtiskiem remonta un rekonstrukcijas darbiem vairāku mēnešu garumā modernajā Nordea filiālē klienti varēs saņemt pilnu bankas pakalpojumu klāstu jaunās, plašās un mājīgās telpās.

Nordea Liepājas filiāle Lielā ielā 7 ir viena no pirmajām filiālēm, ko Nordea atvēra, uzsākot savu darbību Latvijā 2001. gadā. Būtiski pieaugot Nordea bankas klientu skaitam un darījumu apjomam, radās nepieciešamība paplašināt darbību Liepājā. Atjaunotajās telpās klientiem būs pieejams pilns bankas pakalpojumu klāsts – norēķinu kontu atvēršana, skaidras naudas norēķinu veikšana, konsultācijas par hipotekārajiem kredītiem un noguldījumu iespējām. Klientu ērtībām pie filiāles turpmāk atradīsies arī Nordea bankomāts.

Jaunās telpas divos stāvos nodrošinās 13 darba vietas, kas ļaus vienlaikus apkalpot vēl vairāk klientu. Telpas atjaunotas pēc augstākajiem ergonomikas standartiem. Darba vietas aprīkotas ar jaunāko tehniku un telpās nodrošināts labs dabiskais apgaismojums. Rūpējoties par bankas darbinieku ērtībām, ir iekārtota virtuve ar modernu virtuves aprīkojumu, kā arī darbinieku atpūtas telpa.

Šobrīd Latvijā darbojas 22 Nordea bankas klientu apkalpošanas centri, tai skaitā Daugavpilī, Valmierā, Jelgavā, Siguldā un Rēzeknē.

Papildu informācija:
Dagnija Stuķēna, Sabiedrisko attiecību vadītāja-preses sekretāre, Nordea Latvija, tālr.: 67 096 265, mob.: 29 470 708, [email protected].

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses