Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: Pēc "AmCredit" pārdošanas AIB grupai, tiek likvidēts juridiskais uzņēmums a/s "AmCredit Latvija"

Baltijas - Amerikas Uzņēmējdarbības fonda meitas uzņēmums AS „AmCredit Latvija” pēc fonda darījuma ar AIB grupu, kurā tika pārdotas AmCredit hipotekārās kreditēšanas operācijas, ir uzsācis likvidācijas procesu. Sākot ar 2008. gada 31.janvāri zīmols AmCredit pieder  AIB grupai, kas ar zīmolu AmCredit izsniedz hipotekāros kredītus mājokļa iegādei Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Allied Irish Banks, p.l.c. (AIB) izpilddirektors Baltijas valstīs Rovans Dugans: „AIB ir sekmīgi uzsākusi savu darbību Latvijā, gan piedāvājot jaunu, ipaši izdevīgu mājokļu kredītu jaunajiem speciālistiem, gan turpinot apkalpot AmCredit esošos klientus. AIB Latvijā ir ilgtermiņa plāni un mēs saskatām ļoti labas izredzes savas darbības attīstīšanai – jau esam sākuši piedāvāt termiņdepozītus uzņēmumiem, un drīzumā privātpersonām tiks dota iespēja izmantot vēl vienu jaunu hipotekārās kreditēšanas piedāvājumu.”

Uzņēmuma AS „AmCredit Latvija” likvidācija neietekmē jau esošo AmCredit klientu agrāk noslēgto aizdevuma līgumu nosacījumus. Visi līdzšinējie AmCredit klienti patlaban ir Allied Irish Banks, p.l.c. Latvijas filiāles klienti, un viņus apkalpo tie paši darbinieki. Patlaban Baltijas valstīs AIB ir 13 biroji. Latvijas filiālei ir četri biroji, tie atrodas Rīgā, Jelgavā, Liepājā un Daugavpilī.

Allied Irish Banks, p.l.c. ir Īrijas lielākā banku grupa. Tā sniedz banku, finanšu un ar šīm jomām saistītus pakalpojumus, lielākoties Īrijā, Lielbritānijā, Polijā un Amerikas Savienotajās Valstīs. Grupas aktīvi 2007. gada decembrī sasniedza 177,8 miljardus eiro.
Sīkāka informācija – www.amcredit.lv

Papildu informācijai:
Dita Kļaviņa - Lauberte
AmCredit  sabiedrisko attiecību konsultante
E-pasts: [email protected]
Tālr.: 67201460 vai 26332110

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses