Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: "SEB banka" klientiem piedāvā individualizētā dizaina karti – Tava Stila karti

Sākot ar šā gada 20. augustu SEB banka saviem klientiem sāk piedāvāt jaunu maksājumu karšu produktu – Tava Stila karti. Turpmāk ikvienam, izvēloties SEB bankas piedāvātās VISA norēķinu vai kredītkartes, tiks piedāvāta iespēja būt radošam un pašam veidot savas kartes dizainu.  

SEB bankas klienti, pasūtot VISA norēķinu vai kredītkarti, varēs izvēlēties saņemt karti ar bankas piedāvāto dizainu, vai arī būt radošiem un noteikt to, ko vēlas redzēt uz savas kartes. Kartes dizainu iespējams veidot vai nu izvēloties kādu no savām fotogrāfijām, vai arī bankas piedāvātajām mākslinieku īpaši veidotām attēlu galerijām, kas atrodamas SEB bankas mājas lapā www.seb.lv. Tavas Stila kartes īpašniekiem tiek piedāvātas visplašākās  maksājumu karšu iespējas – norēķināties ar karti  par saviem pirkumiem vai izmantotajiem pakalpojumiem Latvijā, ārzemēs un arī internetā, iespēja veikt aviobiļešu, auto īres un viesnīcu rezervāciju, kā arī brīvi izvēlēties sava konta pamatvalūtu latos, eiro vai dolāros.

SEB bankas prezidents Ainārs Ozols: ”Ir gandarījums, ka SEB banka Latvijā saviem klientiem uzsāk piedāvāt produktu, kas ļauj izcelt katra mūsu klienta individualitāti. SEB grupai pirmajai uzsākot piedāvāt individuālā dizaina kartes Baltijā, bija iespēja parādīt cilvēkiem, ka maksājumu karte šodien nav tikai plastikāta plāksnīte, tā ir iespēja mūsdienu pasaulē atšķirties no citiem, vienmēr nēsāt līdzi makā savas labākās atmiņas, karte var būt kā cilvēka zīmols.

Šodien, līdz ar Tavas Stila kartes piedāvājumu, mums ir arī jauks pārsteigums un veltījums Latvijai un tās iedzīvotājiem valsts svētkos. SEB banka savu 15 pastāvēšanas gadu laikā ir bijusi klāt virknei nozīmīgu un iedzīvotājiem svarīgu notikumu. Latvijas dzimšanas diena ir viens no visas valsts gaidītākajiem pasākumiem šogad, tāpēc sadarbībā svētku organizatoriem, ikvienam  piedāvāsim iespēju savai kartei izvēlēties dizainu ar valsts svētku simboliku.”

Kā liecina SEB banku Baltijā pieredze, iedzīvotāju izvēle dažādās valstīs kartes dizainam ir visai līdzīga. Sievietes biežāk kartes dizainam izvēlas bērnu fotogrāfijas, ziedu – rožu, saulespuķu un magoņu attēlus, dabasskatus, savukārt vīrieši priekšroku dod automašīnām, dažādām abstraktām un stila lietām. Jaunieši biežāk kartes dizainā iekļauj sev mīļos cilvēkus, atmiņas no pasākumiem, romantiski personīgas fotogrāfijas.

 Lai izveidotu īpaši stilu savai norēķinu kartei vai kredītkartei, klientam jāapmeklē SEB bankas mājas lapa, jāizvēlas attēls, kas visvairāk patīk no Tava Stila kartes attēlu galerijas, vai arī jāielādē foto no sava personīgā albuma. Mājas lapā jāaizpilda anketa, jāsagaida apstiprinājuma e-pasts no bankas ar kartes dizainu un attēla kodu, SEB bankas filiālē jāaizpilda pieteikums norādot attēla kodu, bez kura kartes izgatavošana nav iespējama, un jāsaņem karte.

Uz 2008. gada 31. jūliju jau vairāk kā 530 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, SEB bankas klientu, izmantoja bankas izsniegtās norēķinu un kredītkartes. Tas liecina par to, ka maksājumu karte ir kļuvusi par iedzīvotāju ikdienas norēķināšanās līdzekli un Tava Stila karte ir veids kā norēķinus padarīt personiskākus un krāsainākus. 

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 22 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Sanda Purviņa, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29357123, [email protected]
Vairāk par SEB grupu Latvijā: www.seb.lv.
SEB bankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses