Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

“Sagrābt vairāk” SEB Unibankā

Mudinot iedzīvotājus domāt par nākotni jau šodien, SEB Unibanka, sākot no 10. aprīļa, ir uzsākusi jaunu depozītu kampaņu – “Sagrāb vairāk”, kuras ietvaros SEB Unibanka saviem klientiem piedāvā paaugstinātas procentu likmes noguldījumiem latos.

Paaugstinātās procentu likmes tiks piemērotas pieciem SEB Unibankas piedāvātajiem depozītu veidiem, proti, Speciālajam, Vienkāršajam, Apvienotajam, Atvērtajam un Pilngadības depozītam. Noguldījumu likmes SEB Unibankas Apvienotajā depozītā šobrīd sasniedz 8.56% (gada procentu likme pirmajiem trīs mēnešiem latos).

“Neskatoties uz to, ka pēdējo gadu laikā esam vairāk dzīvojoši kā patērētāju sabiedrība, aizvien vairāk aizdomājamies par to, kāda varētu būt mūsu nākotne – bērnu skološana, lielāki pirkumi, mazbērnu lutināšana un nenoliedzami arī mūsu pašu rocība vecumdienās. Tieši tādēļ bankas visā pasaulē izstrādājušas pakalpojumus, kas ļauj uzkrāt naudu nākotnei. Viens no pazīstamākajiem un ierastākajiem uzkrāšanas veidiem noteikti jāmin depozīts. Visa gada garumā SEB Unibanka saviem klientiem piedāvā izdevīgas procentu likmes noguldījumiem, bet īpašu piedāvājumu laikā likmes ir vēl augstākas,” stāsta SEB Unibankas vecākais viceprezidents Ainārs Ozols.

Šobrīd turpinās pieteikšanās arī SEB Unibankas Progresīvā depozīta piedāvājumam “Ķīna Top 40”, kura peļņa būs atkarīga no Hang Seng China Enterprises indeksa sekmēm, kurā ietilpst 40 vispazīstamākie un visprestižākie Ķīnas uzņēmumi, kas pieder valstij.

Progresīvais depozīts dod iespēju droši noguldīt naudu un vienlaikus pelnīt vēl vairāk nekā ar tradicionālajiem depozītiem. Šis depozīts ir eiro valūtā, un minimālā noguldījuma summa ir 500 EUR. Termiņa beigās ieguldītāji saņem 100% no noguldītās pamatsummas, savukārt Progresīvā depozīta peļņa ir atkarīga no kāda no pasaules biržas indeksa sekmēm.

Līdztekus šiem uzkrājumu veidiem, SEB Unibanka ieguldītājiem piedāvā savus brīvos naudas līdzekļus ieguldīt SEB ieguldījumu fondos, akcijās, obligācijās, Latu rezerves fondā, Nekustamā īpašuma fondā, uzkrājošajā dzīvības apdrošināšanā ar fiksēto un mainīgo ienākumu un pensiju 3. līmenī.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. Uz 2006. gada 31. decembri SEB aktīvu apjoms ir 213 miljardi eiro, savukārt kopējais SEB grupai uzticētais aktīvu apjoms pārvaldīšanā veido 139 miljardus eiro. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Agnese Gribuste, Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29149306 [email protected]
Vairāk par SEB Unibankas grupu: www.seb.lv
SEB Unibankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses