Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

„Autonams” palielina eksporta apjomus un dubulto apgrozījumu

SIA „Autonams”, pašmāju auto aizsardzības sistēmu ražotājs un unikālās imobilaizeru sistēmas SKYBRAKE izgudrotājs, pērn sasniedzis 2,3 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 92% procentiem jeb gandrīz divām reizēm vairāk nekā gadu iepriekš.

Straujo apgrozījuma kāpumu „Autonams” vadība skaidro ar eksporta pieaugumu. Pērn tas ir sastādījis 29% no kopējā apgrozījuma. 2005.gadā eksporta daļa sastādīja tikai 4% no apgrozījuma.
Kā eksportētāju „Autonams” pieteica sevi jau 2004.gada rudenī, kad Vācijā auto izstādē iepazīstināja pasaules autoindustriju ar pilnīgi jaunu, Latvijā izgudrotu un ražotu automašīnas aizsardzības sistēmu SKYBRAKE. Pašreiz „Autonams” ražotās pretaizdzīšanas iekārtas to mobilo izmēru dēļ ir ļoti pieprasītas tādās valstīs kā Krievija, Ukraina, Baltkrievija, Lietuva un Igaunija.

Edvīns Panders, „Autonams” pārdošanas daļas vadītājs, valdes loceklis: “Stratēģisko lēmumu startēt kā ražojošs uzņēmums pieņēmām 2003.gadā, un kopš tā laika esam mērķtiecīgi investējuši līdzekļus jaunu produktu izstrādē. Esam izveidojuši savu konstruktoru biroju, kas ikdienā strādā pie jaunu produktu izgudrošanas un testēšanas. Mūsu ražotās auto aizsardzības sistēmas ir unikālas ar to, ka viss, sākot ar programmatūras izstrādi līdz pat ražošanai notiek te pat uz vietas – Latvijā. Šogad plānojam attīstīt jaunus noieta tirgus Čehijā, Slovākijā un Polijā.”

Kompānijas apgrozījums 2005.gadā bija 1,2 miljoni latu.
„Autonams” ir tirgus līderis Latvijā auto aizsardzības sistēmu tirgū, kas sniedz pakalpojumus pilnīgai auto pretzagšanas nodrošināšanai (automarķēšanu, signalizācijas un imobilaizeru uzstādīšanu, un nodrošina KASKO apdrošināšanu), kā arī uzņēmumu autoparku vadības sistēmu uzstādīšanā. Kompānijai pieder ekskluzīvas tiesības veikt auto pretzagšanas marķēšanu Baltijas valstīs, kā arī tā ir izstrādājusi un ražo oriģinālu imobilaizeru sistēmu SKYBRAKE auto dzinēja bloķēšanai. „Autonams” speciālisti, kopš darbības uzsākšanas 1994.gadā, ar pretaizdzīšanas iekārtām ir aprīkojuši vairāk nekā 30 200 automašīnu, bet marķējuši vairāk nekā 27 000 automašīnu.

Informāciju sniedza:
Edvīns Panders
SIA „Autonams”
pārdošanas daļas vadītājs, valdes loceklis

Papildu informācijai:
Inese Ozoliņa
T: 29336923; 7358923
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses