Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvija turpina saglabāt kontrastu zemes statusu

Valsts ekonomisko augšupeju dažādi reģioni izjūt atšķirīgi. Latvijā netrūkst vietu, kur bezdarba līmenis noslīdējis līdz vēsturiski zemākajam līmenim un ir līdzīgs kā industriāli attīstītās Eiropas valstīs, taču vēl aizvien ir visai plaši apvidi, kur par laika ritumu var liecināt jaunas paaudzes viedtelefoni turīgākās sabiedrības daļas iedzīvotāju rokās, taču bezdarba līmenis ir visai līdzīgs tam, kāds bija pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados, un aizvien atrodas virs 20% līmeņa. Turklāt tas noticis, pat neskatoties uz pieaugušo iedzīvotāju migrāciju, kurai vismaz daļēji vajadzētu palīdzēt bezdarba līmeni samazināt.

Top komentāri

Enģeļa viesis
E
Valsti pārvalda varas necienīgi deģenerāti. Katrs pozitīvs centiens no aktīviem cilvēkiem, tiek bloķēts, jo degradanti pie varas uzskata, ka viņi noteiks lietu kārtību. Tikai tā nebūs. Agri vai vēlu vadzis lūzīs. Ja šie degradanti turpinās noteikt lietu kārtību, agri vai vēlu notiks sociāls sprādziens vai vēl lielāks daudzums pametīs valsti. Vecākie cilvēki vairumā var nomirt, neizturot nabadzības žņaugus, jo pensijas ir niecīgas … uz ko arī cer šie suņi pie varas! Melu propaganda medijos konstanti ziņo, ka viss ir kartībā, bet reāli Latvijā paliek sliktāk un sliktāk. Tā ir plānota akcija – iznīcināt tautu! Ir arī citi GARA spēki, kas iznīcinās šos varas kropļus un viņu dzimtas!
GoodMaan&ParexK&K
G
...jā, jā dirš vienu ka kalpo tautai un būvē civilizētu pārtikušu valsti, taču patiesībā ļoti zog un kalpo PSKP boļševiku krievbandītiem. Tauta laiž vopļu ka viss izzagt un dapists, bet atmaksājot izrītos miljardus vienmēr balso par izzadzējiem vai pirž divānā.
Varas psīcholoģija
V
Latvijas varasvīru cienīgs risinājums būtu deklarēt, ka Latgale ar zemajiem ienākumiem nemaz neeksistē, ka tas ir kremlinu izdomājums, patiesībā demokrātija ļauj zagt ikvienam, cik lien iekšā pa abiem galiem, un vainīga ir informatīvā telpa, ja kādu tas uztrauc.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses