Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mantot pensijām uzkrāto

Jaunais gads nācis ar priecīgām ziņām pensiju otrā līmeņa dalībniekiem, kuriem beidzot ir radusies iespēja savus fondēto pensiju sistēmas uzkrājumus atstāt mantojumā. Tāpat jaunā gada sākums ļauj ar visai lielu labpatiku palūkoties uz otrā pensiju līmeņa plānu pagājušā gada ienesīgumu.

Top komentāri

VVZ
V
Dānijas pensiju sistēma darbojas šādi- nauda tiek investēta reālos objektos- tiek būvēti īres nami, ienākumi no kuriem tiek izmantoti pensionāru ienākumu vairošanai. Latvijā pensiju nauda tiek iegrūsta banku "pensiju fondu" alkatīgajās rīklēs, kur tiek ieguldīta bezvērtīgos papīrīšos un notrallināta. Banku peļņa ir milzīga, bet "pensiju fondu" "ienesīgums" negatīvs, tas ir- nauda tiek pakāsta un izniekota. Latvijas pensiju fondu sistēma ir valsts akceptēta liela mēroga krāpšana.
Kolēga Buksbaums
K
Vai Kristīne negribpastāstīt cik mēnesī un gadā izmaksās pensionāram 2. pensiju līmeņa apsaimniekošana SEB bankā. Piedevām 2. pensiju līmeņa kapitāls šādā veidā netiks indeksēts kā tas notiek ar pamatpensiju.
pirmspensija 55 gadi
p
Laikam vairs nav, ko nozagt, tagad ļauj mantot pamestos grašus, ar nodomu, ka pensijas kā tādas nebūs vai, ka līdz pensijas vecumam nodzīvos( izdzīvos) nedaudzie.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses