Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tautsaimniecību baro ciemiņu atvestā nauda

Ārvalstu tūristi izglāba Portugāles ekonomiku no 2009. gada globālās krīzes smagajām sekām, un nauda, ko ceļotāji iztērējuši šajā Dienvideiropas valstī, palīdzēja tai izkļūt no finansiāli sarežģītās situācijas, kādā portugāļu sabiedrība atradās 2010.–2014. gadā. Turklāt arī patlaban, 2019. gadā, uzņemošais tūrisms ir ļoti svarīga Portugāles tautsaimniecības nozare, kas ģenerē miljardos mērāmu apgrozījumu, nodrošina daudz darbvietu un ļauj attīstīties uzņēmējdarbības videi. Tāds viedoklis šoruden Atlantijas okeāna piekrastes valstī Portugālē bija dzirdams bieži.

Top komentāri

Kas
K
Ne jau ar 2 eiro Portugāle pelnās , bet gan ar tūristu skaitu. Un salīdzinot Latviju ar Portugāli , nu tas ir patiešām kā cūku ar gulbi salīdzināt.
virgo
v
Visas valstis pelnās ar tūrismu. Latvija ir bijusi gausa šo iespēju izmantot.
Margarēta
M
Es ļoti atvainojos, bet salīdzināt tūrisma iespēju un piedāvājuma ziņā Rīgu ar Lisabonu ir kā salīdzināt cūku ar gulbi. Jā, cilvēki samaksā tos 2 eiro Portugālē, jā, trūkst šur tur norāžu angliski, bet tur tomēr ir nesalīdzināmi senāka, bagātāka vēsture un nesalīdzināmi vairāk lietu un vietu, ko apskatīt nekā Rīgā, par kuru ārzemnieki sūdzas, ka vairāk par 1 dienu tur nav ko sadarīt, jo 1 dienas laikā var apskatīt Vecrīgu un Centrāltirgu, bet kaut kas ārpus Vecrīgas tūristus Rīgā piesaista maz.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses