Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

16. aprīlī tiks atzīmēta Foursquare diena

Šī gada 16. aprīlī sociālā tīkla Foursquare dalībnieki visā pasaulē atzīmēs Foursquare dienu. Arī Latvijā 4sq.lv organizēs īpašu autobusa piedzīvojumu braucienu „Foursquare badge hunt”. Pasākuma mērķis ir ne tikai veicināt sociālā tīkla Foursquare izplatību Latvijā, bet arī padarīt tūrisma vidi draudzīgāku modernākajiem ceļotājiem, kas izmanto sociālos tīklus informācijas iegūšanai ceļojumu laikā.

Pasākuma ietvaros ikviens dalībnieks varēs iepazīties ar sociālā tīkla foursquare piedāvātajām iespējām, dalīties ar pieredzi, iespējām un „medīt” īpašas foursquare nozīmītes, kā arī uzzināt vairāk par iespējām sociālo mediju izmantošajā tieši ceļojot.

„Mēs redzam, ka sociālā tīkla foursquare lietotāju skaits ikdienas aug. Ja gada sākumā lietotāju skaits Latvijā bija nedaudz vairāk nekā tūkstotis cilvēku, tad šodien tas jau ir dubultojies. Turklāt tūrisma industrija ir tā, kas visvairāk gūst no šī sociālā tīkla, jo cilvēki proaktīvi dalās informācijā gan par tūrisma nozares pakalpojumu sniedzējiem, gan interesantām apskates vietām,” stāsta autobusu līnijas Simple Express pārstāve Vlada Kulmane.

Pasākuma ietvaros tā dalībnieki varēs piedalīties trīs stundu piedzīvojumu braucienā ar autobusu, ceļojuma laikā vācot Foursquare nozīmītes. Ar prezentāciju par foursquare attīstību Latvijā uzstāsies pārstāvji no 4sq.lv. Sociālo mediju eksperte Liena Muraškina iepazīstinās ar interesantākajiem piemēriem pasaulē, kad ceļojumu industrijas pārstāvji izmanto sociālos medijus komunikācijai ar saviem klientiem. Savukārt informācijas tehnoloģiju speciālists un blogeris Edgars Koroņevskis dalīsies ar savu personīgo pieredzi un ieteikumiem, izmantojot sociālos medijus ceļojumu plānošanā.

Saskaņā ar 4sq.lv apkopoto statistiku šobrīd Latvijā ir 2363 lietotāji. Lielākais īpatsvars lietotāju vidū ir vīrieši - 70% jeb 1661, savukārt tikai 702 sievietes lieto šo sociālo tīklu. Ja šā gada sākumā lietotāju skaits Latvijā bija 1140, tad šobrīd tas sasniedzis jau 2363 cilvēkus.

Foursquare dienas ietvaros pasākumi notiks visā pasaulē: Malaizijā, ASV, Meksikā, Francijā, Spānijā, Ukrainā, Argentīnā, Kanāda, Čehijā un citur, papildu informācija pieejama: http://4sqday.com/  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena