Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Igaunijas mājaslapa, kurā var vērot norises mežā, piesaista miljoniem lietotāju

Interneta vietne www.looduskalender.ee, kas  piedāvā ar tiešsaistes web kameru palīdzību vērot dabas norises Baltijas mežos, pagājušajā gadā piesaistījusi sešus miljonus apmeklētāju un kļuvusi pazīstama visā pasaulē, portālu Diena.lv informēja Igaunijas Tūrisma padomes direktors Tarmo Mutso.

Looduskaamerad (dabas web kameras) ir Igaunijas pašmāju interneta vietne, kur ikviens var gluži kā caur atslēgas caurumu ieskatīties šīs Baltijas valsts mežu dzīvē. Mājas lapā šobrīd vienlaikus darbojas aptuveni 12 kameras.

Pirmā kamera tika uzstādīta 2005.gadā, lai vērotu ziemas putnus. Kameru klāsts joprojām tiek papildināts ar jaunām iekārtām un skatu objektiem. Līdz šim populārākās kameras ir jūras ērgļa ligzda un melnā stārķa ligzda.

Apmēram vairāki miljoni cilvēku apmeklējuši vietni pagājušajā gadā, un tie ir ne tikai igauņi – lapas ziņojumu dēlī var atrast vēstījumus no Vācijas, Somijas, Polijas, Nīderlandes, Apvienotās Karalistes vai pat Amerikas Savienoto Valstu un Kanādas iedzīvotājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ko atvest ciemkukulī no Umbrijas

Umbrijas auglīgie ozolkoku meži, kristāldzidrie strauti un auglīgā zeme dāvā daudzas delikateses. Tāpēc tikpat daudz gardumu, ko nobaudīt uz vietas, no Umbrijas var atvest arī mājās.

Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena