Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Jaunzeme: Man ļoti nepatīk tādi plāni, kuros pretī nav vārds un uzvārds

Par ēnu ekonomikas un kontrabandas apkarošanu, par to, kur paliek budžetam nozagtā nodokļu nauda un kā būtu vispareizāk izmeklēt PVN izkrāpšanas shēmas, ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora amatam izvirzīto Ievu Jaunzemi sarunājas Agnese Margēviča.

Top komentāri

Apčidrinskis
A
Es savukārt gribētu uzzināt tā mūdža vārdu un uzvārdu, kurš DARBA ŅĒMĒJIEM samuģīja neapliekamo minimumu- tagad katram darba ņēmējam ir jāalgo grāmatvedis, lai tiktu skaidrībā ar VIDu. Gan jau mūdži ir vairāki, un viņi tepat kaut kur staigā mūsu vidū un mierīgi elpo gaisu. Neliešu sarakstu studijā!!!!
....
.
es ļoti ceru, ka vid ar visu bardzību vērsīsies pret minimālo algu maksātājiem- ēnu ekonomikas kurinātājiem- aprūpes centriem. oi, kaut kā stulbi sanāca, tie taču valsts uzņēmumi, kuri vēl nesen bija labklājības (ironiski, vai ne?) ministres "lieliskās" barčas pārziņā. cik grūti gan, algā saņemot tūkstošus no valsts budžeta, saprast, ka daudzi darbinieki saņem tikai minimālo algu un nav nekādu aplokšņu. un kad Latvijas valsts vid personā sāks cienīt savus darba devējus- nodokļu maksātājus? nerakstot izsmejošas vēstules, ja cilvēks ir apmaldījies vid priedēs un nepareizi norādījis pārmaksāto nodokli no iepriekšējiem gadiem (neesat mēģinājuši uzlabot eds, lai summa no iepriekšējiem gadiem tiktu ierakstīta automatiski?)? vid prot tikai draudēt. un nekad un neviens tur neuzņemsies atbildību par saviem darbiem
Jolki zeļonije
J
jā, šņucins ekonomikas ministrijā bija sekretārs pie ašeradena, tad uzrakstīja papīru...tagad atkal tēmē valsts maizē...kā man patīk šie censoņi...būtu ar saviem sakariem būvējuši Motorollu-LV, ābolu-LV...nē šie tikai no viena krēsla uz nākamo...no vienas ministrijas uz otru...un dabū nosaukumu...rotors;)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Leiena: Krievija fokusē hibrīduzbrukumus pret Somiju

Krievija tagad fokusē savus hibrīduzbrukumus pret Somiju, izmantojot nelegālos imigrantus, lai destabilizētu šo valsti, piektdien paziņojusi Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē