Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Lembergs: Rīgas apgabaltiesa vēlas nepamatoti novilcināt manas lietas izskatīšanu

"Šī gada 22.janvārī Rīgas apgabaltiesā pieteicu noraidījumu valsts man uzspiestajam advokātam Genādijam Ivankinam, jo viņš uzsāka teikt tiesu debašu runu neiepazīstoties ar 60 lietas sējumiem, tai skaitā manām liecībām, daļu no cietušo un liecinieku liecībām," paziņojumā medijiem informē Lembergs.

"Viņš arī nav iepazinies ar prokuroru 89 tiesas sēdēs teikto apsūdzības runu, kas apkopota 25 sējumos, tiesas sēžu protokoliem, audio ierakstiem, manu aizstāvju tiesā iepriekš teiktām aizstāvības runām un cietušo pārstāvju runām. Viņš nav devis savu vērtējumu par apsūdzībām, un, par cik nav iepazinies ar lietu, viņam nebija nekādu iespēju skaņot ar mani aizstāvības pozīciju. Vienlaicīgi Genādijs Ivankins paziņojis, ka pārskatīs 30 tiesu dienās manu aizstāvju tiesā pausto aizstāvības runas pozīciju," stāsta Lembergs. 

"Tas nozīmē, ka lieta tiek nepamatoti novilcināta, jo tiesu debates sākas no "nulles", kas man nav pieņemami," skaidro Lembergs, piebilstot, ka tiesa viņa noraidījumu nepieņēma.

"Tiesas sēdes gaitā valsts izraudzītais aizstāvis Genādijs Ivankins pašatstatījās no tālākas dalības lietā. Šo Genādija Ivankina atstatīšanos tiesa nepieņēma," norāda Lembergs.

 

Top komentāri

??
?
Te nu tiešām gribas Aivaram pajautāt - vai tiešām pašam tas viss jau nav apnicis? Kad tad taisies dzīvot sev, bērniem, ja visu mūžu tiesāsies?
Imants Kvīsis
I
Aivars pats visu laiku vilcināja šīs un citu lietu izskatīšanu, bet kad kļūst izdevīgi viņa retorika mainās par visiem 180 grādiem.
iespējams, ka
i
Uz lietas noilgumu vairs necer, tāpēc vajag spodrināt savu PR, vainojot tiesu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Trūkst reālas rīcības

Investīciju klimats Latvijā investoru vērtējumā 2023. gadā sasniedzis viszemāko vērtību – 1,9 punktus no 5, un salīdzinājumā ar 2022. gada mērījumiem vērtējums nokrities par 0,4 punktiem. Tā secin...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē