Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Līcis: informatīvā telpa ir apdraudēta

Par kvalitatīvas un savlaicīgas informācijas nozīmi Romāns Meļņiks sarunājas ar Latvijas Preses izdevēju asociācijas izpilddirektoru un valdes priekšēdētāja vietnieku Guntaru Līci.

Top komentāri

Irlielāmērāticams
I
ka apdraudēta ir to personu nākotne , kuri sacerējušies ieņemt cenzoru amatus.
[dez]info telpa
[
Ja informatīvo telpu veidotu godīgi mediji, tad svešiem medijiem neviens neuzticētos. Piemēram, populārs franču žurnāls "Elle" veica aptauju par vīriešu attieksmi pret sievietēm. Tik un tik vīrieši ir apgrābstījuši sievietes pret sieviešu gribu, tik un tik vīrieši ir izvarojuši sievieti, kāda ir vīriešu attieksme pret sieviešu lomu, utt. Šie skaitļi liekas gana uztraucoši un rada iespaidu, ka vīrieši ir mežoņi un ka vajag jaunus likumus, lai ierobežotu vīriešu patvaļu. Bet ir viens BET. Žurnāls sniedz tikai daļu no pētījuma, noklusējot otro daļu. Vīrieši ir nosaukuši, kas viņi ir - katoļi, ateisti vai musulmaņi. Katoļu un ateistu vidū vardarbība ir reti izplatīta, bet musulmaņu vidū tā ir 3-4 reizes lielāka. Īstais (visiem sen zināmais) atklājums, ka vardarbību pret sievietēm īsteno lielākoties imigranti no dažām valstīm, bet tā vietā tiek pausts, ka visi vīrieši ir mežoņi. Tā vietā, lai izbeigtu imigrāciju, tiek regulēts, kā vīrietim ir jāskatās uz sievieti darba vietā vai uz ielas.
Majakovskis
M
Ja patiešām ir ticis stādīts mērķis - izskaust no informācijas telpas melus... tam varētu piekrist. Bet rodas jautājums - vai tiks vienādi izskausti VISI MELI? Ja ne visi... TAD LABĀK NESĀCIET!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Cik valodās jūs lasāt ziņas?

Diskusijas par sabiedriskajiem medijiem krievu valodā liek aizdomāties, kādās valodās mūsu sabiedrība prot lasīt, skatīties un klausīties ziņas dažādās platformās. (Par izklaides žanru šoreiz na...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē