Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala
"No sliktiem ceļiem cieš visi," uzsver biedrības Latvijas ceļu būvētājs valdes priekšsēdētājs

Ministrs visu atrisinās?

"Zaudējumi, kurus cieš mūsu ekonomika sakarā ar to, ka tiek braukts pa sliktiem ceļiem, līdz ar ko ir lielāks degvielas patēriņš, vairāk izmešu, palielinās izmaksas tehniskā parka uzturēšanai, vairāk jāizdod nauda servisos, kā arī tiek ceļā patērēts ilgāks laiks, nekā būtu nepieciešams, ir 1,1 miljards eiro 2018. gadā. Salīdzinājumam – vēl 2017. gadā tie bija 890 miljoni eiro. Tātad situācija pasliktinās," intervijā Romānam Meļņikam atklāj biedrības Latvijas ceļu būvētājs valdes priekšsēdētājs Andris Bērziņš.

Top komentāri

LC ienidejs
L
Loti labi ir atmina ka Latvijas cela bandas vadoni Godman un velak sis pats tuksdirsejs A.Berzins kad valdija par Latviju vispar neremonteja nevienu celu, jo bija aizravusies ar Latvijas valsts izlaupisanu un tatviesu tautas iznicinasanu. Kapec sis tuksdirsejs Berzins prioritaire neuzstada sai vaidibai atjaunot Celu fondu, kuru likvideja sizofrenikis Einars Repse un vina klepka kuce, sektantiste Inguna Ribena? Cela fonda atjaunosana ir pamatu pamats Latvijas celu sakartosanai, jo taja ieskaita degvielas akcizes nodoklus, automasinu celu nodoklus.....tacu, sizofrenikis Repse ka prioritati uzskatija sev algu palielinat, bet naudas tam nebija, jo prezidenti, ministri, ieredni, deputati slikti strada ka rezultata valsti ienakumi ir niecigi, bet Celu fonds pildijas ka traks un Repsem, ka dienas zaglim , kretinam, zaglim radas ideja iznicinat Cela fondu, ko vins izdarija ar vienu lemumu. Visa valsts parvalde, ierednieciba savas algas, privlegijas nodrosina uz Celu fanda rekina.
Tavs vārds
T
Ja neizzagtu valsts (tautas) kasi, nauda pietiktu visam un vēl pāri paliktu,
Jorens
J
Noņemiet to Bērziņu nost, no viņa tāpat nav liela labuma, jo apmierina tikai savu kāri pēc naudas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē