Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Šodien

Eiropadome: Gruzijas uzņemšanas process ES faktiski apturēts

Ceturtdien notika kārtējais Eiropadomes samits, un saskaņā ar sanāksmes secinājumiem tika paziņots, ka Gruzijas uzņemšanas process Eiropas Savienībā (ES) faktiski apturēts, teikts Eiropadomes tīmekļa vietnē publicētajā dokumentā.

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. Turklāt Bļugers izkāvās ar citu latvieti Uvi Balinski.

Liepājā no jūras izcelts bojāgājušais

Ceturtdien pēcpusdienā Liepājā no jūras izcelts bojāgājis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).
Reklāmraksts

Ziemassvētku gaismas: Svētku laikā mājokļus un sirdis iepriecina gaismu mirdzums

Tuvojoties svētku sezonai, nekas tik labi neatspoguļo Ziemassvētku burvību kā svētku gaismiņu mirdzums, kas rotā mājas, ielas un kokus. Ziemassvētku gaismiņas jau izsenis ir kļuvušas par prieka, siltuma un svētku simbolu. Apvītas ap eglīti, uzkarinātas virs balkoniem vai ierāmētas logos, tās rada brīnumainu un svētku noskaņu jebkurā vidē.

Oponenti pārmet Trampam veselības pārbaužu informācijas nepubliskošanu © DIENA

ASV prezidenta amata kandidāta Donalda Trampa atteikšanās publiskot savus veselības pārbaudes rezultātus ļāvusi viņa oponentiem, ieskaitot sāncensi nākammēnes gaidāmajās vēlēšanās Kamalu Harisu, izteikt bažas par viņa vecumu un spēju atbilstoši pildīt prezidenta pienākumus, vēsta Associated Press.

Zelenskis: Ukraina negrasās iegūt kodolieročus

Ukraina negrasās iegūt kodolieročus, preses konferencē Briselē ceturtdien sacīja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, šādi reaģējot uz preses interpretācijām par viņa agrākajiem vārdiem par Ukrainas izvēli starp dalību NATO un kodolieroču iegūšanu.

Būvdarbi turpinās 53 valsts ceļu posmos

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi turpinās 53 posmos, pārsvarā uz reģionālajiem ceļiem, un šajos posmos aizvien ir spēkā satiksmes ierobežojumi, informē VSIA Latvijas valsts ceļi.

Piektdiena būs saulaina un sausa

Piektdien būs lielākoties saulains laiks un lietus nav gaidāms, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Vēlēšanas būs partiju un politiķu snieguma vērtējums © DIENA

Par to, vai Rīgas domes vēlēšanu kaislības var saasināt jau tā problemātiskās attiecības valdības koalīcijā, vai Ainārs Šlesers panāks pretī revanšistiski noskaņotiem krievvalodīgajiem vēlētājiem vai arī saglabās izredzes veidot dažādākus pēcvēlēšanu koalīcijas modeļus, politologu Jāni Ikstenu intervē Agnese Margēviča.

Ir, kur ietaupīt © DIENA

Valsts kontrole (VK) šonedēļ nosūtījusi Saeimai vēstuli, kurā vērš uzmanību uz VK revīzijās sniegtajiem un vēl neieviestajiem ieteikumiem un atziņām, kas varētu radīt pozitīvu ietekmi uz nākamā gada valsts budžetu.

BRICS līderu samits © DIENA

Nākamajā otrdienā, 22. oktobrī, Krievijas pilsētā Kazaņā sāksies trīs dienas ilgs pašas nozīmīgākās nerietumu valstu apvienības BRICS līderu samits, par kuru t. s. globālajos dienvidos izplatīts ir viedoklis, ka šis samits var kļūt par šā gada pašu nozīmīgāko un ilgtermiņā ietekmīgāko notikumu starptautiskajā politikā.

Kriminālo augu izsole © DIENA

Nodrošinājuma valsts aģentūra izsludinājusi krimināllietās izņemto lietisko pierādījumu, tostarp dažādu augu stādu, realizāciju, ziņo portāls jauns.lv. Piemēram, piedāvājumā ir 12 000 studentu neļķu stādi, 60 orhidejas, kā arī priežu stādi.

Zirnis joko - 18.10.2024. © DIENA

45 gadu vecumā briesmīgākais ir nevis tas, ka tev vairs nepievērš uzmanību 15 gadus jaunākas sievietes, bet tas, ka sāk pievērst uzmanību 15 gadus vecākas sievietes.

Kalendārs

Oktobris, 2024
P Ot Tr Ce Pt Se Sv
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10