Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Eksperti/Blogeri

Sliktas ziņas © DIENA(17)

Pirms kāda mēneša saņēmu no _New York Times _interneta vietnes ziņu vai, pareizāk sakot, reklāmu – viņi esot atlasījuši rakstus atbilstoši manām interesēm avīzes mājaslapā, un, ja arī turpmāk es vēlētos caurskatīt šādi piemeklētus tekstus, man jāskatās sadaļa Rekomendācijas.

Sakultās kaislības © DIENA(153)

Milžu cīņās ap Latvijas Nacionālo operu viss mainās nevis pa dienām, bet pa stundām, un absolūtās patiesības gaisma nespīd nevienā pusē

Sezonāla rakstura gaidas © DIENA

Vieni sviedrēs, otri dziedās, trešie priecēs – sprakšķ solījumi! TV sezonas sākuma spriedze liek dažādos veidos saukt skatītājus atpakaļ pie televizora. Cik īsti to jaunumu? Ja skatīsimies – ieraudzīsim Beidzot Latvijas Televīzija var piedāvāt garāku jaunu projektu sarakstu nekā citkārt un nekā citi kanāli.

Rainis atkal svin © DIENA(31)

Par godu Raiņa dzimšanas dienai, 5. septembrī, sākas festivāls Dzejas dienas 2013, kas desmit dienās norisināsies visā Latvijā.

Mēs un izklaide ar lielo I © DIENA(21)

Sajūsma, pieradums, pieprasījums – šādos vārdos īsi varētu ielikt skatītāju un TV3 attiecību 15 gadus. Mums tika dota Izklaide ar lielo I. Tā patika un patīk!

Ciparzeme(28)

Proti, budžets – tā ir brīnumu pasaule, par kuru vidusmēra – ir arī tādi – deputāti galvu nelauza

Skola © DIENA(53)

Šī diena taču neaizskrēja tāpat vien, vai ne? Un ne tikai tāpēc, ka tā bija aukstākā kopš pavasara. Kopš rītos neeju uz skolu, man pirmās skolas dienas iedalās piedzīvotajās un nokavētajās.

Kurš melo labāk? © DIENA(73)

Apstākļos, kad cenzūra vismaz formāli ir aizliegta, ziedulaikus piedzīvo konspiratīvās jeb sazvērestības teorijas, ko jau varētu sākt uzskatīt par atsevišķu dokumentālās mākslas žanru

Nerimstošā zaļumballe © DIENA(20)

Um-pa-pā, stum kaktā, vienkāršo muzikālo skaņu un saldo vārdu dziesmu popularitāte likusi dzimt šlāgermūzikas raidījumam Laternu stundā LNT ēterā

Piemiņas mērogi © DIENA(67)

Pieminot Pēteri Martinsonu, kuru nežēlības virtuozs Dievs pēkšņi pasauca vizītē pie sevis, nevar nepamanīt divas būtībā šaušalīgas pārestības

Kas ir Rīga? © DIENA(43)

Rīga neeksistē. Nav Rīgas. "Rīga" ir vienots veselums. Taču šobrīd Rīga nav ne vienots, ne veselums. (To pašu varētu teikt par citām apdzīvojamām teritorijām.)

Tranzītzonā © DIENA(89)

Sajūties kā lieta, kā priekšmets, kurš par sevi neatbild. Lūk, tā arī ceļojam laikā un telpā

Pietrūkst tikai nervu daktera © DIENA(30)

Jaunais TV3 raidījums Ģimenes ligzda, ko vada Edgars Zveja un Aiga Plūmīte, nāk pie cilvēkiem, kuru nervu sistēmu dragā rēķini un to radītā spriedze. Viņi sola atvieglot dzīves realitātes nesto trauksmi.

Cūku žogs © DIENA(38)

Āfrikas cūku mēris ir vīrusa izraisīta lipīga slimība, kas cilvēka veselību neapdraud, bet cūkām lielākoties ir letāla.