Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Atgriezās, jo grib būt ar cilvēku

Dienas lasītāja Antra lūdz palīdzību. Viņa raksta: "Kādu rītu pirms trim nedēļām, barojot savus suņus, uz terases pamanīju divus mazus nobijušos kaķu bērnus. Labi, ka suņi abus vēl nebija pamanījuši. Tramīgi, bet izsalkuši, abi brālīši (to noskaidroju vēlāk) ļāva, ka tos pabaro, bet ne paņem rokās.

Kamēr mazie ēda, es drudžaini domāju, no kurienes gan viņi te uzradušies, ja tuvākā māja ir vairāk kā kilometra attālumā. Kur lai viņus tagad lieku, jo man mājās jau ir četru kaķi, un vēl lielāku kompāniju nepieņems ne manas vecās kaķenes, ne arī lielie suņi. Tikmēr kaķēni paēda un, kad pēc stundas gāju lūkot, kā viņiem klājas, abi jau bija pazuduši tikpat pēkšņi kā parādījušies. Paldies, Dievam, nodomāju.

Pēc desmit dienām atkal ieraudzīju abus brālīšus plecu pie pleca tipinām pāri manam pagalmam un skaļi ņaudam. Kur viņi bija tās dienas, ko ēda un kā palika dzīvi, man joprojām ir noslēpums. Protams, es viņus atkal pabaroju, man pat izdevās viņus paņemt klēpī un es izdzirdēju skaļu un apmierinātu murrāšanu. Nu jau nedēļu viņi ir pie manis. Runčuki ir kādus 3-4 mēnešus veci, ārkārtīgi mīlīgi, draiski un skaisti, tagad arī attārpoti un vakcinēti. Viņi justos laimīgi, ja arī turpmāk abi varētu dzīvot kopā (laikam jau līdzšinējā ne vieglajā dzīvē ir tā saraduši, ka visu dara reizē) kādās mājās, kur varētu skraidīt pa āru. Viņi mācēs uzvesties arī dzīvoklī, jo kārtīgi apmeklē kastīti. Viņu saimnieki saņems milzīgi daudz prieka un mīlestības. Ja mani divi lielie suņi varētu satikt ar kaķiem, es būtu ar mieru tos paturēt savās mājās — lai dzīvo pagalmā. Iekšā es nevaru laist, jo tur priekšā manas kaķenes. Ja baroju četrus, pabarotu arī sešus, bet mani suņi to negrib saprast, jo līdz šim kaķi pa pagalmu nekad nav skraidījuši. Riskēt ar mazajām dzīvībiņām es neuzdrīkstos. Varbūt kāds var dot pajumti šiem jaukajiem radījumiem?"

Tālr. 29416000, Antra

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko