Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Dženifera Anistone izvēlējusies savas līgavas māsas

Aktrise Dženifera Anistone, kura drīzumā mīs gredzenus ar aktieri Džastinu Terū, izvēlējusies savas līgavas māsas. Pretēji gaidītajam, starp tām nebūs nevienas seriāla Draugi (Friends) aktrises, ziņo ārzemju mediji.

Dž.Anistone par savām līgavas māsām uzaicinājusi televīzijas programmas Chelsea Lately vadītāju un aktrisi Čelsiju Handleri un aktrisi Emīliju Blantu, lai arī līdz šim ticis prognozēts, ka viņas pavadošā sastāva vidū noteikti būs seriāla Draugi aktrise Kortnija Koksa.

„Tagad Džena ir kopā ar Džastinu, un attiecības ar Kortniju ir citādākas,“ izdevumam Heat pavēstīja viens no aktrises draugiem, norādot, ka Dž.Anistone kāzu organizēšanā vēloties iekļaut jaunus draugus.

Savukārt Č.Handlere līgavai līdzās uz podesta kāps, jo „viņa ir vienīgais draugs, kurš viņu publiski aizstāvēja, kad 2005.gadā Andželīna Džolija sāka attiecības ar viņas bijušo Bredu Pitu“.

Č.Handlere savu lojalitāti aktrisei demonstrēja, kādā pasākumā A.Džoliju publiski nosaucot par „namu grāvēju“. „Viņa var glābt cik vien bēbīšu no cik vien daudzām valstīm vēlas (..) Viņa intervijās saka, ka viņai nav daudz sieviešu kārtas draudzeņu. (..) Tāpēc, ka tu esi f**king b***h,“ netaupot lamuvārdus, toreiz paziņojusi Č.Handlere.

Jau ziņots, ka Dž.Terū pērn Dž.Anistones roku lūdzis savā dzimšanas dienā. 44 gadus vecā Dž.Anistone un Dž.Terū sāka tikties pēc kopīgas filmēšanas kinolentē Wanderlust.

Pirms tikšanās ar Dž.Terū seriāla Draugi aktrisi mīlas jomā vajājušas neveiksmes – viņas bijušais vīrs B.Pits savulaik viņu pametis A.Džolijas dēļ. Nākamās attiecības, saskaņā ar dzeltenās preses apgalvojumiem, Dž.Anistone uzsāka, mēģinot vai nu aizmirst B.Pitu, vai arī atgūt viņu atpakaļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko