Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Rīgā uz braucoša autobusa jumta muzicēs RTU pūtēju orķestris

Piektdien, 18.maijā, ar akciju Laid, lai pulkstenis iet! 150 dienas līdz 150.jubilejai sāks skaitīt dienas līdz Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) 150.gadu jubilejai 14.oktobrī. Akcijas laikā ar izrotātu divstāvīgu svētku autobusu RTU rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis un vadība dosies cauri Rīgai uz visām fakultātēm, lai personīgi sveiktu darbiniekus, mācībspēkus un studentus, portālu Diena.lv informēja RTU pārstāvji.

Atvērtā autobusa otrajā stāvā spēlēs RTU studentu pūtēju orķestris SPO.

Jau no plkst.8.30 RTU svētku autobusu varēs pamanīt ikviens rīdzinieks, kas pārvietosies maršrutā no Kaļķu ielas uz Ezermalas ielu, Skolas ielu, Kronvalda bulvāri, Ķīpsalu, Meža ielu un atgriezīsies atkal Kaļķu ielā 1.

Pēc viesošanās fakultātēs plkst.11 no Kaļķu ielas 1 vestibilā RTU rektors L.Ribickis interneta tiešraidē www.rtu.lv teiks uzrunu universitātes darbiniekiem, mācībspēkiem un studentiem un atklās pulksteni, kas skaitīs dienas līdz 150. jubilejai. Sveicienus tiešraidē nodos arī RTU Liepājas filiāles direktors Voldemārs Kārkliņš un RTU Rīgas Biznesa skolas bakalaura programmas direktors Klaudio Rivera.

RTU - tolaik - Rīgas Politehniskā augstskola - ir pirmā augstākās izglītības mācību iestāde tagadējās Latvijas teritorijā un senākā tehniskā universitāte Baltijā. Tā ir dibināta 1862.gada 14.oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko