Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Sāk festivāla Positivus grupu biļešu tirdzniecību

No pirmdienas, 13. maija, tiek sākta Positivus festivāla grupas biļešu tirdzniecība. Atsevišķi pieejamas arī festivāla vienas dienas biļetes, kemperu vietu biļetes un festivāla VIP biļetes, portālu Diena.lv informēja rīkotāji.

Šogad grupas biļetes maksā 198 lati (cena par 6 trīs dienu biļetēm) un 222 lati (cena par 6 trīs dienu biļetēm ar telts vietu). Grupas biļetes ir iespējams iegādāties tikai www.positivusfestival.com.

Tāpat šobrīd festivāla mājas lapā iespējams iegādāties trīs dienu biļetes un trīs dienu biļetes ar telts vietu, vienas dienas biļetes, festivāla VIP biļeti, kempera vietu un bērnu pilsētiņas biļetes. Vieglai nokļūšanai uz festivālu tirdzniecībā jau pieejamas biļetes uz Positivus festivāla ekspresi un BalticTaxi vaučeri braucienam uz vai no Salacgrīvas.

Apmeklētāju ērtībai festivāla ieejas biļetes iespējams iegādāties arī 100 Nordea bankomātos visā Latvijā, kā arī Biļešu Serviss kasēs.

Positivus festivāls šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

Jau ziņots, ka uz Tele2 skatuves uzstāsies The xx, Sigur Rós,Two Door Cinema Club, Imagine Dragons, Crystal Castles, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Jauns Mēness, Willy Moon, The Joy Formidable, Elektro Guzzi un Iiris.

Uz Nordea skatuves uzstāsies Zodiaks, !!! (“chk chk chk”), Palma Violets, Charli XCX,  Efterklang, John Grant, Team Ghost, Suuns, No Ceremony, Darwin Deez un Twenty One Pilots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko