Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Stradiņos šonedēļ atvērts Fizikālās medicīnas centra dienas stacionārs

Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Fizikālās medicīnas un rehabilitācijas centrā durvis vēris maksas dienas stacionārs, kurā pacientiem piedāvās neiroloģisku un funkcionālu izmeklēšanu, ārstēšanas nozīmēšanu, kā arī ārstēšanas un rehabilitācijas programmas.

Dienas stacionārā pacienti varēs veikt neiroloģisku izmeklēšanu un noskaidrot veselības traucējuma iemeslus, nepieciešamības gadījumā turpināt ārstēšanos un rehabilitāciju gan medikamentoziem, gan nemedikamentoziem ārstēšanas līdzekļiem. Neiroloģe Inese Kamša uzsver: " Aicinām savlaicīgi izmeklēties pacientus, kuriem ir galvassāpes, reiboņi, neskaidras krampju lēkmes, sāpes mugurkaula kakla, krūšu vai jostas daļā. Balstoties uz izmeklējumiem, neirologs lems par tālāko ārstēšanos un rehabilitācijas nepieciešamību."

Lai veicinātu pacientu atveseļošanos, dienas stacionārā būs pieejamas septiņas īpaši izstrādātas rehabilitācijas programmas: hronisku sāpju ārstēšanas programma, plaušu slimību ārstēšanas programma, muguras sāpju ārstēšanas programma, mugurkaula kakla daļas spondilozes ārstēšanas programma, reimatoloģisku slimību ārstēšanas programma, onkoloģisku pacientu rehabilitācijas programma un kardioloģisku pacientu rehabilitācijas programma.

Fizikālās medicīnas un rehabilitācijas centra vadītāja doc. Inese Kokare norāda: "Dienas stacionārs atvērts ar mērķi dzīves steidzīgajiem pacientiem dot iespēju atrast savas veselības problēmas iemeslus un ārstēties ne tikai ar medikamentiem, bet arī apzināties un izjust gaismas, elektroterapijas, magnētterapijas, ūdensdziedniecības, siltuma un dūņu terapijas, kustību terapijas un masāžas dziedinošos spēkus. Laba veselība, miers un mīlestība ir dzīves kvalitātes pamats."

Pacientiem vēlams ģimenes ārsta vai speciālista slēdziens par veselības stāvokli. 

Vairāk informācijas: http://www.stradini.lv/page/295. Centrs atrodas Stradiņa slimnīcas 32.korpusa 4.stāvā. Iepriekšēja pieteikšanās Fizikālās medicīnas un rehabilitācijas centra reģistratūrā pa tālruni 67069791.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko