Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Uz Saulkrastu apvedceļa avarējušā Ferrari vērtība ir ap 180 000 eiro

Otrdien uz Saulkrastu apvedceļa pie Ķīšupes avarējusī automašīna ir Ferrari 458 Italia, un tās aptuvenā vērtība - 180 000 eiro (126 000 latu), liecina smalko aprindu rallija Gumball 3000 interneta mājaslapā atrodamā informācija.

Automašīnai ir 4,5 litru V8 tipa dzinējs, un tā spēj attīstīt ātrumu 325 kilometri stundā, no nulles līdz 60 jūdzēm stundā (96,6 kilometriem stundā) ieskrienoties ātrāk nekā 3,4 sekundēs.

Minēto Ferrari pilotē Oskars Johanesons un Tomass Okerbergs, liecina Gumball 3000 interneta mājaslapā atrodamā informācija.

Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldē aģentūra LETA noskaidroja, ka par otrdien notikušo negadījumu ir sākta administratīvā lieta, jo Zviedrijas iedzīvotājs, kurš vadīja transportlīdzekli, nebija izvēlējies ceļa stāvoklim un meteoroloģiskajiem apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu.

Policija noskaidrojusi, ka 2010.gadā ražotajam Ferrari otrdien avārijas brīdī pie stūres sēdējušais vīrietis nav šī spēkrata īpašnieks, viņš automašīnu nomājis Zviedrijā.

Saskaņā ar normatīvajiem aktiem automašīnas vadītājam 30 dienu laikā ir jāierodas uz lietas izskatīšanu. Neierašanās gadījumā lēmums tiks pieņemts bez viņa klātbūtnes.

Kā ziņots, otrdien neilgi pēc plkst.16 Tallinas šosejas 32.kilometrā, līkumā pie Saulkrastiem, stipra lietus laikā avarēja automašīna Ferrari ar Zviedrijas valsts numurzīmēm. Vadītājs bija zaudējis kontroli pār spēkratu, tas izslīdēja un ietriecās ceļa nožogojumā. Avārijā neviens cilvēks necieta.

Kā apstiprināja VP, auto bija ceļā uz Rīgu, lai piedalītos rallija Gumball 3000 pasākumā. Tās vadītājs policijai stāstīja, ka negadījums noticis slidenā ceļa dēļ, jo viņš esot braucis ar atļauto ātrumu.

Kā ziņots, otrdien Rīgā ieradās Gumball 3000 dzīvesstila rallija dalībnieki, kuri īpaši šim pasākumam pielāgotas automašīnas plašākai apskatei izvietoja uz Elizabetes ielas.

Līdz ar to otrdien Rīgā varēja redzēt tādus ekskluzīvus auto kā Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, Bentley, Jaguar, Aston Martin, Buggati Veyron u.c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko