Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Viegli, veselīgi - tepat no dārza

Līdz ar vasaras sākšanos virtuvē noliekam malā kompotus un ziemas krājumus, jo beidzot atkal ir iespēja ēst svaigus sezonas augļus un dārzeņus - uztura daudzveidības ziņā šis īsts ziedu laiks (gan burtiski, gan metaforiski), jo veselīgu un vieglu ēdienu gatavošanai nepieciešamās izejvielas ir tepat pa rokai, - teic restorāna Terra šefpavārs Fabians de Frīss.

Pirmos panākumus pavārmākslā viņš guva savā dzimtajā pilsētā Vilhelmshāvenā Vācijā, bet vēlāk Fabians strādājis par pavāru Ziemeļvācijas salās, Itālijā, Francijā un Portugālē, mācoties no izciliem šefpavāriem un krājot pieredzi. Nu jau vairāk nekā gadu Fabians dzīvo Latvijā un saimnieko veselīga ēdiena restorānā Terra. Tagad viņš savās receptēs izmanto Latvijas dabas sniegtos labumus.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko