Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Latviešu komiķi iesmej par video atkārtojumiem futbolā

Tuvojoties Pasaules kausa finālam, arvien lielāka nozīme ir ne tikai laukumā parādītajam sniegumam un veiksmei, bet arī katram tiesneša lēmumam. Šogad pirmo reizi prestižākā valstu turnīra vēsturē tiek izmantoti video atkārtojumi jeb VAR. Tas izraisījis neskaitāmas diskusijas gan treneru un futbolistu, gan arī dažādu ekspertu un, protams, arī līdzjutēju starpā. Nelielā īsfilmā atraktīvais Valdis Sils komiskā saspēlē ar Rihardu Sniegu attēlojis, kāda būtu ikdiena, ja arī tajā būtu pieejams VAR jeb video atkārtojumi.

Šobrīd vienota viedokļa par video atkārtojumu nepieciešamību nav. Vieni min, ka tas sabojā futbola burvību, savukārt citi pauž, ka šādi futbols kļūst godīgāks, līdz minimumam samazinot iespēju, ka rezultāts tiks izlemts tiesneša kļūdas rezultātā. Šo tēmu centušies apspēlēt arī komiķi. Turklāt šāda futbola inovācija nav palikusi nepamanīta arī latviešu improvizatoriem, tādēļ Valdis Sils un Rihards Sniegs Pasaules kausa izskaņā nolēmuši iepriecināt ar smieklīgu īsfilmu tieši par to.

Ar latviešu improvizatoru veikumu iespējams iepazīties un dalīties šeit:  

 

Lai gan VAR jeb video atkārtojumu nepieciešamība kļuvusi par vienu no apspriestākajiem tematiem sporta pasaulē, Pasaules kauss ar to neapstājas – turnīra fināls norisināsies jau 15. jūlijā, dienu iepriekš komandām sadalot bronzas medaļu komplektu. Pasaules skatītākajā sporta pārraidē čempionu noskaidros Francijas un Beļģijas, kā arī Anglijas un Horvātijas pāru uzvarētājas. Pirmā fināliste tiks noskaidrota 10. jūlijā, tiekoties Francijai un Beļģijai, bet dienu vēlāk spēkus mēros Anglija un Horvātija.

Top komentāri

...
.
Vajadzēja pierakstīt kurā vietā jāsmejas un par ko jāsmejas...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko