Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Baraviku zupa

Baraviku zupa - garda rudens recepte!

SASTĀVDAĻAS: 125 g liellopu gaļas vai cūkgaļas, 1 liels sīpols, 200 g baraviku, 3–4 kartupeļi, 100 g miežu grūbu, skābais krējums, sāls, pipari, dilles.

1. Gaļu sagriež gabaliņos, liek karstā ūdenī, uzvāra, noputo, pavāra 10–15 min.

2. Pievieno noskalotas miežu grūbas. Kad tās gandrīz mīkstas, pieliek sīki sagrieztu sīpolu, gabaliņos sagrieztas baravikas un kartupeļus, kā arī melnos piparus, lauru lapu, sāli pēc garšas.

3. Vāra, līdz gaļa un grūbas mīkstas. Pasniedz ar skābo krējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko