Sastāvdaļas: 3 olas, 100 g cukura, 100 g miltu, 100 g mīksta sviesta, 2 ēd. kar. kakao, 2 tējkar. cepamā pulvera, 100 g valriekstu, 2–3 bumbieri, 50 g šokolādes gabaliņu.
1. Stingri saputo olu baltumus. Turpinot putot, pamazām pievieno cukuru, tad olu dzeltenumus, pēc neilga mirkļa arī mīksto sviestu. Puto, līdz masa ir viendabīga. 2. Mīklā iesijā kakao, miltus un cepamo pulveri. Pievieno riekstus, nomizotus, smalkās šķēlītēs sagrieztus bumbierus un ar karoti samaisa. 3. Ietauko cepamveidni, lej tajā mīklu, pārber ar šokolādes gabaliņiem un cep 180 grādu cepeškrāsnī 30 min.