Burkānu un apelsīnu kūka
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Biskvītam:
200 g smalki sarīvētu burkānu, 1 glāze cukura, 2 glāzes miltu, 3/4 glāzes izkausēta sviesta vai augu eļļas, 1/2 glāzes apelsīnu sulas, rīvēta miziņa no
pusapelsīna, 1 ēd. k. cepamā pulvera,
1 ēd. k. kanēļa, 1 paciņa vaniļas cukura, šķipsniņa sāls
1 ēd. k. kanēļa, 1 paciņa vaniļas cukura, šķipsniņa sāls
Sīrupam:
100 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas, 1 ēd. k. cukura
Krēmam:
200 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas, 50 ml ūdens, 2 ēd. k. cukura, 1/2 paciņas vaniļas pudiņa pulvera (piemēram, no RUF, nopērkams lielveikalos), 150 g sviesta
Glazūrai:
200 g tumšās šokolādes, 150 g lazdu riekstu
Ditas padomi:
Biskvītam ir ļoti svarīgi noķert īsto
gatavības pakāpi — ja to izņem no krāsns par ātru, tas sakrītas; ja par
vēlu, tas ir pārkaltis un vairs nav sulīgs.
Ja krēms tomēr sapārslojas, tas maisot īsu brīdi jāpasilda — tas kļūs viendabīgs, taču nebūs vairs tik gaisīgs.
Ja krēms tomēr sapārslojas, tas maisot īsu brīdi jāpasilda — tas kļūs viendabīgs, taču nebūs vairs tik gaisīgs.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri