Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Cepti bumbieri ar biezpienu

Cepti bumbieri ar biezpienu - recepte gardākām Lieldienu brīvdienām.

Sastāvdaļas: 4 bumbieri, kanēlis, 6 ēdamkarotes medus, 150 g biezpiena, sauja valriekstu


1. Bumbierus pārgriež uz pusēm, izgriež serdes.

2. Uz katras bumbieru pusītes liek kaudzīti biezpiena, pārkaisa ar kanēli, visām pārlej 4 ēdamkarotes medus.

3. Bumbierus liek cepamtraukā un cep 180 grādu cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes. Tad katrai bumbieru pusītei uzber nedaudz valriekstu, liek atpakaļ krāsnī un cep vēl 10 minūtes. Pasniedzot pārlaista ar atlikušo medu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko