Griežam pirmo šīs sezonas ķirbi
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Grūbu sautējums ar ķirbjiem
4 personām: 125 g grūbu, 200 g saldā krējuma, 80 g cietā siera, 20 g pētersīļu, 30 g rukolas, 200 g tomātu, 400 g ķirbju, 200 g cukīni, 160 g sīpolu, 80 g ķiploku, sāls un pipari pēc garšas
1. Grūbas noskalo zem auksta ūdens un liek vārīties aukstā sālsūdenī (uz 1 l ūdens - 100-125 grami grūbu).
2. Ķirbi un cukīni sagriež kubiņos un apcep kopā ar ķiplokiem un sīpoliem nelielā sviesta daudzumā.
3. Izvārītās grūbas noskalo sietā zem silta ūdens.
4. Grūbas liek katlā, pievieno saldo krējumu, tomātus, apceptos dārzeņus un cieto sieru.
5. Sautē, līdz grūbu sautējums sāk nedaudz iebiezēt, tad pieliek sagrieztus pētersīļus, un grūbu sautējums ir gatavs.
6. Pasniedz ar rukolu un pārrīvētu cieto sieru.
1. Grūbas noskalo zem auksta ūdens un liek vārīties aukstā sālsūdenī (uz 1 l ūdens - 100-125 grami grūbu).
2. Ķirbi un cukīni sagriež kubiņos un apcep kopā ar ķiplokiem un sīpoliem nelielā sviesta daudzumā.
3. Izvārītās grūbas noskalo sietā zem silta ūdens.
4. Grūbas liek katlā, pievieno saldo krējumu, tomātus, apceptos dārzeņus un cieto sieru.
5. Sautē, līdz grūbu sautējums sāk nedaudz iebiezēt, tad pieliek sagrieztus pētersīļus, un grūbu sautējums ir gatavs.
6. Pasniedz ar rukolu un pārrīvētu cieto sieru.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
1 komentārs
jenoc