Ķirbja krēmzupa ar pistācijām
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Sastāvdaļas
400 g nomizota ķirbja, 1 puravs, 2 vidēji kartupeļi, 2 vidējas ķiploka daiviņas, 4 virces — smaržīgie piparu graudiņi, sāls, melnie pipari, sauja izlobītu pistāciju, 1 tējk. medus, 750 ml ūdens, 40 g žāvētas krūtiņas, eļļa cepšanai
Padoms:
Krēmzupu dekorē ar cepto šķiņķi, puraviem un pistācijām
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri