Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Recepte: Plūmju plātsmaize

Brīnišķīgām brīvdienām. Galdā plūmju plātsmaize. 

Sastāvdaļas: 150 g sviesta, 200 g miltu, 200 g auzu pārslu, 50 g cukura, zilās plūmes, 1 ola, 3 ēdamkarotes skābā krējuma, 4 ēdamkarotes cukura, mazliet citrona sulas.

Pagatavošana: 

1. Samīca mīklu no sviesta, miltiem, auzu pārslām un cukura. Liek cepamplātī un ar rokām izspaida, izlīdzinot par visu plāti. Cep cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 10-15 minūtes.

2. Izņem no krāsns, virsū liek plūmes, kam izņemti kauliņi un kas sagrieztas četrās daļās.

3. Bļodā sakuļ olu, pieliek krējumu, cukuru, citrona sulu, un maisījumu pārlej plūmēm. Plāti liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl kādas 15-20 minūtes. 

Lai labi garšo!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko