Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Pagatavošana:
1. Aplej maizi ar ūdeni un nedaudz pavāri līdz tā izšķīst.
2. Izkās maizes zupu caur sietu, pievieno žāvētos augļus un liec atkal vārīties 2-5 minūtes.
3. Atdzesē masu un sāc gatavot biezpiena krēmu.
4. Sajauc biezpienu ar krējumu un cukuru, sablenderē. Ja Tev nav blendera, izspied masu
caur smalku sietu.
5. Krēmu liec ledusskapī līdz pasniegšanai.
6. Karamelizē dzērvenes - ieber tās katlā, pievieno cukuru, ūdeni, nedaudz pavāri.
7. Kad ūdens iztvaikojis un dzērvenes pārsprāgušas, noņem tās no uguns.
8. Kārto desertu burciņā – vispirms zupu, tad karamelizētās dzērvenes un visbeidzot krēmu.