Siltais dzērveņu un čili morss
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Sastāvdaļas (4 porcijām):
Svaigas dzērvenes – 200 g, Žāvētas dzērvenes – 100 g, Asais čili – 1/6 gab., Smaržīgie pipari – 5 gab., Ūdens – 2 l, Kardamons – 3 sēklas, Cukurs – 3 ēdamk.
Padoms:
Šis gardais morss garšo lieliski gan silts, gan jau atdzisis. Atceries, ka
šādu morsu vari gatavot arī no saldētām ogām, piemēram, avenēm vai zemenēm.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
1 komentārs
Chili morss..