Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +1 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Sulīga persiku salsa

Sastāvdaļas: 4 gatavi persiki, 1 vidējs sīpols, 2-3 halapenjo pipari, citrona sula, sauja svaigu piparmētru, 3 cm gabaliņš ingvera, 1 tējkarote cukura, pēc garšas sāls un malti melnie pipari.

1. Persikiem izņem kauliņus, mīkstumu sakapā. Smalki sagriež sīpolu, piparmētras, piparus, kam izņemts kātiņš un sēklas. Sarīvē ingveru.

2. Pievieno cukuru, citrona sulu, sāli un piparus, visu saber blenderī un 2-3 reizes to īsi (kā pulsējot) padarbina - tā, lai daļa masas tiktu samalta sīkāk.

3. Salsu liek bļodā, pārsedz ar pārtikas plēvi un apmēram stundu ļauj ievilkties. Pasniedz kā piedevu čipsiem, zivij, cūkas vai vistas gaļai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko