Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Atšķirta jauna lappuse

Varētu teikt, ka 21. gs ir radīts ļoti daudz dažādu tehnoloģisko inovāciju, tādēļ dažbrīd pat liekas, ka vidējais ierindas cilvēks nemaz nespēj izsekot tām līdzi, kur nu vēl tās visas apgūt un rast tām lietojumu. Tagad, lai baudītu 3D filmu, cilvēkam nav jāiet uz kinoteātri un nav jāuzliek speciālas brilles, jo LG ir radījis pasaulē pirmo viedtālruni Optimus 3D (P920), kas spēj ekrānā rādīt telpisku attēlu, iepriecinot tā lietotājus. 

Vizuāli nepārliecinošs dizains Apskatot LG tālruni Optimus 3D, tā priekšpusē redzams milzīgs ekrāns, kamera un četras skārienjutīgas vadības pogas, kas pārāk ātri nodziest, tādēļ nepietiekama apgaismojuma brīžos var sagādāt neērtības. Tālruņa labajā sānā ir izveidotas skaļuma regulēšanas pogas un lejasdaļā iestrādāta speciāla 3D iespēju poga. Kreisajā sānu malā zem gumijota vāciņa paslēpta mini USB un HDMI ieeja. Tālruņa aizmugurē lietotājam sagādāts neliels pārsteigums – 2 iebūvētas kameras un LED gaisma. Jāteic, ka Optimus 3D aizmugure rada sajūtu, ka nokrītot telefons varētu saplīst un ātri noskrāpēties, jo aizmugurējais panelis, šķiet, izveidots no nekvalitatīva materiāla. Tālruņa augšpusē izveidota standarta 3,5 mm austiņu un brīvroku sistēmas pieslēgvieta, kā arī ieslēgšanas/izslēgšanas un bloķēšanas poga. LG viedtālruņa izmēri ir 128,8 x 68 x 11,9 mm un svars 168 g. Kopumā vērtējot, Optimus 3D ir ārēji pievilcīgs, taču ražotājs varēja vairāk piestrādāt pie telefona aizmugurējās daļas, jo tā izraisa zināmas bažas.

Inovatīvs izcilas veiktspējas viedtālrunis

LG Optimus 3D ir pasaulē pirmais viedtālrunis ar 1GHz Tri-Dual tehnolģiju (divkodolu, divkanālu, duālā atmiņa) un 512 RAM, kas šķiet nedaudz par maz, ņemot vērā šī viedtālruņa iespējas. Optimus 3D ir arī pirmais viedtālrunis, kas ļauj uzņemt un attēlot telpisku (3D) attēlu. Tā aizmugurē ir iebūvētas divas 5 Mpix. kameras, ar kurām var uzņemt video līdz pat Full HD (1080p) izšķirtspējai. Viedtālrunim ir 4,3 collu, 16milj. krāsu 3D LCD kapacitīvais ekrāns ar pietiekami košām krāsām un  480 x 800 punktu izšķirtspēju. Optimus 3D ir iebūvēti 8GB  atmiņas, ko iespējams papildināt ar Micro SD karti. Viedtālrunī ir uzstādīta operētājsistēma Android 2.2, kas mūsdienās jau ir novecojusi OS, kam zināmā mērā ir savas negatīvas iezīmes, piemēram, īsāks baterijas darbības laiks, taču LG sola, ka Gingerbread atjauninājums ieviesies nelielas izmaiņas. Kopumā var teikt, ka tālruņa tehniskie parametri ir līdzvērtīgi tā konkurentiem, bet galvenais trumpis ir 3D atbalsts, kas citu ražotāju vidū paceļ viedtālruņu kvalitātes laktiņu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko