Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Biroja galvenā darbiniece

Biroja daudzfunkciju iekārtas lieliski noder, ja mājās vai nelielā birojā nepieciešama viena iekārta, kas spēj veikt visu biroja ierīču funkcijas. Viena no labākajām šāda lietojuma iekārtām ir Canon PIXMA MX885, kas var aizstāt ne tikai printeri, skeneri un kopētāju, bet arī faksa aprātu.

Pirmā tikšanās

Canon iekārta NEXT tiek piegādāta baltā kartona kastē, kuras mērķējums nepārprotami liek noprast, ka tajā ievietotā Canon PIXMA MX885 paredzēta testēšanai un preses apskatu veidošanai. Iepakojums ir ērts, tādēļ iekārtu no kastes izņemt var viegli, jo iesaiņojuma maisam izveidoti rokturi, aiz kuriem iekārtu iespējams izcelt no kastes.

Tiesa, gandrīz tūlīt arī top skaidrs, ka apskatam iedotās iekārtas komplektācija, maigi izsakoties, ir nabadzīga, jo kastē ievietota tikai pati iekārta un elektrotīkla kabelis. Pēc rūpīgas iepakojuma kastes pārmeklēšanas nav atrodama nedz lietotāja instrukcija, nedz arī jebkādi diski. Toties ir pievienotas dažas loksnes divu nezināmu veidu A4 formāta speciālo papīru un iesākta 10 x 15 cm fotopapīra paciņa. Par fotopapīru viss ir vairāk vai mazāk skaidrs, bet A4 formāta papīru patiesie nosaukumi paliek nezināmi, tādēļ nav garantijas, ka izraudzītie drukas režīmi būs atbilstoši tieši šo papīru īpašībām.

Iekārtas komplektā nav arī USB kabeļa. Tas liek domāt, ka šo iekārtu acīmredzot ir paredzēts testēt vai nu autonomi, vai arī izmantojot Wi-Fi interfeisu. Taču iepriecina, ka ir kur šo USB kabeli aizņemties.

Arī draiverus un iekārtas vadības programmatūru operētājsistēmai Windows izdodas atrast internetā, tādējādi darbs, izmēģinot Canon PIXMA MX885 praksē, var sākties. Zinot, kā Canon parasti komplektē savas ierīces, iespējams teikt, ka, iegādājoties Canon PIXMA MX885, tās komplektācijā gan jau ir arī kompaktdiski ar programmām un instrukcijām, kas noteikti ir iztulkotas arī latviešu valodā.

Komplektācija

Canon daudzfunkciju iekārta nodrošina visas funkcijas, kādas no tās mēs sagaidām. Tā spēj skenēt, drukāt un kopēt, turklāt visu to pilnīgi automātiski var izdarīt arī ar divpusējiem dokumentiem, jo ADF jeb automātiskās dokumentu padeves mehānisms un arī printeris ir paredzēti skenēšanai un drukai uz papīra abām pusēm.

Druka un kopēšana

Desmit lapu krāsaina dokumenta izdrukāšana uz biroja papīra (piecas loksnes) abām pusēm labas kvalitātes režīmā aizņēma ap 11 minūtēm. Lai divpusējā režīmā labā kvalitātē nokopētu tās pašas piecas lapas, ir nepieciešamas 12 minūtes. Faktiski kopēšanas ātrumu ierobežo drukas ātrums, jo pēc katras lappuses izdrukāšanas tiek ievērota dažu sekunžu pauze, kas nepieciešama, lai nožūtu tikko izdrukātā lapa. Savukārt, kopējot vienpusēju dokumentu melnbaltā režīmā, piecu lapu kopēšana aizņēma nedaudz vairāk par divām minūtēm, bet tā paša dokumenta vienpusēja kopēšana krāsās – sešas minūtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko