Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

LR2 atskaņos koncertu Nakts vēstules

Sestdien, 27. augustā plkst. 18 Latvijas Radio 2 saviem klausītājiem piedāvā atcerēties koncertu Nakts vēstules, kas 15. jūlijā izskanēja Kuldīgas estrādē, portālam Diena.lv pastāstīja Latvijas Radio Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Ginta Subbota.Koncertā četru stundu garumā ar devīzi „Mīla, romantika, sapņi, vilšanās, kaisle un kaislības” izskanēja gandrīz piecdesmit skaistas, iemīļotas un arī jau piemirstas latviešu estrādes dziesmas un ārzemju populārās mūzikas melodijas.

Koncertā skanēja Raimonda Paula Cik klusa nakts, Tik tā viena, Baltas ābeles zied, No nakts uz rītu, Jāņa Sildega Atnāc tu, Mīlestības laiks, Ulda Stabulnieka Solījums, Harija Užāna Par visu maksāju es dārgi, Zigismunda Lorenca Dzenis, kā arī skaņdarbi no Demisa Rusa, Ritas Trences, Ilmāra Dzeņa, Eināra Vītola repertuāra. Aizgājušo laiku populārākās melodijas Mirāžas džeza orķestra (vadītājs Lauris Amantovs) un Latvijas Nacionālā Simfoniskā orķestra stīgu grupas pavadībā ar diriģentu Mārtiņu Ozoliņu priekšgalā un ar maestro Raimondu Paulu pie klavierēm tonakt iedzīvināja mūziķi Ance Krauze, Ilona Bagele, Sonora Vaice, Andris Daņiļenko, Ingus Pētersons, Normunds Rutulis, Andris Ērglis, viesis no Somijas Marko Ojala, kā arī aktieru ansamblis Drama un jaunie mūziķi Ieva Sutugova, Atis Ieviņš, Diāna Pīrāga. Latvijas Radio 2 ieraksta atskaņojumu papildinās Daigas Mazvērsītes komentāri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nacionālais teātris dodas viesizrādes pa visu Latviju

Latvijas Nacionālais teātris šī gada rudens un ziemas sezonā ar vairākām izrādēm viesosies Latvijas reģionos. Tuvākās viesizrādes gaidāmas jau šajā nedēļas nogalē Viesītē un Ventspilī, bet vēlāk ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja